Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna ha a lánynak állandóan székrekedése lenne?
Nem eszek kenyeret, se tésztaféléket, nagyon ritkán húst, egyébként meg gyümölcsöket, zöldségeket meg bébipürét. Egyszer volt egy olyan rémálmom, még az előző barátommal, hogy elhagyott mert elhíztam, na azóta nagyon odafigyelek mit eszek, igazából az ebédem mindig bébikaja, reggelizni nem mindig szoktam, a vacsi pedig gyümölcs. Nem hízok, viszont emiatt állandóan székrekedésem van, bogyózok, mint a nyulak, szó szerint mintha kavicsokat kakilnék. Emiatt aranyerem is van és így az anál pl. szóba se jöhet. Ez mennyire hátrány ismerkedésnél? Oké, persze nem ezzel indítok, de hosszabb távú kapcsolatnál ilyenek kitudódnak. Mennyire zavarna ez?
L/23
Én férfi vagyok nálam is ez van alig eszek normális kaját, mondjuk kenyeret igen.
Amúgy ez magánügy, nem kell tudni róla a partnernak. Max annyi ha szóba hozza az anált akkor mondod hogy bocsi aranyerem van szal teljesen kizárt. Ennyi.
Amúgy egyél sok rostos cuccot, gyümölcsök jók, lenmag, szezám mag, sok folyadék ezekre, mák, kiwi nagyon jó, meg a szilva, akár szilva püré, zöldségek, lényeg hogy változatos legyen :)
Miért a bébikaja? Amúgy igyál több vizet a több rosthoz, annak segítenie kell.
32/f
Bocsi, hogy nőként írok.
Anyukád "büszke" lenne most rád, hogy ilyen h..lye vagy.
Pszichológus látott már téged?
Így soha nem lesz senkid, mert ilyen idióta vagy. Beteges mánia ez az semmi étkezés nálad?
Ha nincs széklet, akkor belülről fogod magad megmérgezni.
Vegyél akkor hashajtós vizet a drogériában, vagy a gyógyszertárban.
Rostokat mindenképpen kéne enned.
A hússal meg a mi a bajod? Rengeteg ásványi anyag van benne és nem attól fogsz hízni.
Egyébként szerintem KAMU!!!!!!!!!!!
A bébiételtől nem fogsz tudni kakilni. Cseréld le salátára, teljes kiőrlésű kenyérből legalább egy szeletre vagy mellé valami gabonára (köles, rizs, hajdina, zab stb)
Ettől nem fogsz hízni. A salátába tegyél egy kis csirkét vagy halat, hogy épüljenek az izmaid, ha nem vagy vega. Amúgy én a reggeli zabkását vagy zabturmixot javaslom, és napi 2-3 liter vizet. Én eleve szorulásos típus vagyok, de ez segít.
Figyelj, ha ilyen a szekleted, akkor a táplálkozásod nem megfelelő. És a folyamatos erőlködés és szekrekedes nagyon nem tesz jót a belrendszernek. Szóval ezt gondold át, hogy megeri-e az egeszsegedet kockáztatni. Sokféle kiegyensúlyozottabb diéta van, ami nem vágja tönkre a belső szerveidet.
Egy egészségügyben dolgozó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!