Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nőként, baráti társaság nélkül, lehetetlen párt találni?
Én vágom a problémád, nem csak huszonévesen, és nem csak nőknek...
F.
Én is huszonéves férfi vagyok,de a netes társkeresés nekem speciel nem jött be.
Húspiac az egész.
Tinderen tologatod jobbra-balra az embereket,de lehet hogy olyan pasit is balra tolsz,aki a valóságban szimpatikus is lenne,de neten nincs meg az egésznek a varázsa.
Más társkeresőket is próbáltam de még rosszabbak mint a tinder,elég silány a felhozatal.
Egyedül is lehetne járni valahova kérdező,mindig azzal jöttök,hogy veszélyes,stb.,de nem valami péntek esti drogos diszkóba kell egyedül elmenni,hanem egy kávézóba is be lehet ülni egyedül.
Én egy tánctanfolyamra iratkoztam be és sikerült velem egykorú 20on évesekkel összebarátkoznom és velük járok el ide-oda hétvégente,te is megpróbálhatod ezt.
Velem már nem egyszer előfordult hogy szemezett velem egy csaj a tömegközlekedésen,jó nem a zsúfolt buszon kell mindezt megtenni,de ha megtetszik valaki akkor ott is lehet beszélgetést kezdeményezni.
Egyáltalán nem, Kérdező. Miért gondolod, hogy a barátok jelentik a kulcsot ahhoz, hogy legyen pasid? A kettő között semmi összefüggés nincs.
Ha szeretnél párt találni, miért nem mész biztosra? Menj fel társkeresőre mondjuk - akkor is kapsz napi 10 levelet, ha egy képet se töltesz fel magadról. Ma az internet korában már nem vagy röghöz kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!