Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, milyen külsejű férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen külsejű férfiak számítanak szerintettek előnytelennek?

Figyelt kérdés

Még egy kérdés:

Melyik a jobb a kettő közül?

1. Átlagnál magasabb, de átlagnál vékonyabb alkat.

2. Átlagnál alacsonyabb, de átlagnál husosabb alkat.

A magasat 185 felett értem. Az alacsonyabbat 170 cm alatt.

Az testsúly pedig a 1.-nél, magasság mínusz 120. (Pl 185 cm-120=65 kg)

2.-nál pedig, magasság mínusz 100.

Köszi előre is a válaszokat, kíváncsiságból kérdezem!:)

2018. okt. 6. 23:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

Nekem az átlagnál vékonyabbak tetszenek, magasság nem igazán számít. Nem árt, ha egymagas velem, de én alacsony vagyok egyébként is. 185 centihez 65 kiló tökéletes. Van ilyen ismerősöm, és bár sokan soványnak tartják, nekem nagyon tetszik a testalkata.

Számomra nem túl vonzó a zsíros (skinnyfat is annak számít) vagy túl izmos alkat.

2018. okt. 6. 23:52
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Inkább a magas, de vékony pasit választanám. Habár a második esetben a 170 cm 70 kiló szerintem nem igazán husi alkat, inkább átlagosnak mondanám, meg ha azt nézzük a 165 cm 65 kiló, 160 cm 60 kiló stb azért nőknél se éppen kövér hát még a pasiknál.

173 cm vagyok, a velem kb egymagas vagy magasabb pasik jönnek be szóval nálam a második kategória alapból nem nyerő. Nem feltétlen előnytelen ha egy pasi az átlagnál husibb vagy vékonyabb, amíg nem megy át szélsőséges méretekbe. Szóval 185 cm mellé 50 kg vagy 165 cm mellé 100 kiló már előnytelen, de amit te leírtál még nem vészes szerintem. Alapból az átlagos és az izmos pasik az eseteim, de vékony és husi pasira is tudnék mondani példát aki bejön, szóval nem feltétlen mondanám előnytelennek ezeket az alkatokat se.

Előnytelen külső alatt én elsősorban az ápolatlansagot értem (zsíros haj, kusza szakáll, testszag, szakadt/foltos/előnytelen ruhák stb), ez még egy jo testű pasit is könnyen taszítóvá tesz. De ha csak a súly és az alkat érdekel akkor a nálam alacsonyabb pasik esnek ki (kb 170 alatt) meg aki már túl sovány, túl kövér vagy éppen túl kigyúrt.

2018. okt. 7. 00:19
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
190/97 rendszeresen sportoló férfiként ritkán okozott gondot a barátnőszerzés. Jól van itteni lányok, nyugodtan jatsszatok a csontokkal! Egy férfi legyen már minimum 80 kg.
2018. okt. 7. 00:32
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Máskor az a baj hogy miért csak izmos pasit akarnak a nők, most meg az is probléma ha a vékony pasik is tetszenek. Én feladtam 😂
2018. okt. 7. 00:41
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sem a sovány jön be, pont azért, mert én elég sovány vagyok. Szóval akkor már inkább alacsony legyen.
2018. okt. 7. 01:43
 6/13 anonim ***** válasza:
62%

Magas vekony.

Eleve en vagyok 170, szoval min. 180 legyen, es tulsulyt nagyon nem birom. Inkabb legyen vekony.

2018. okt. 7. 07:02
 7/13 anonim ***** válasza:
A 185 cm,65kg az még teljesen normális testalkat. Volt ilyen pasim és teljesen jól néz ki, kifejezetten szép bicepsze, szálkás testalkata van, csak az alkarjai meg a lábszárai ilyen hosszú vékonyak,még így is, h évikig edzett a lábára, a lábszár meg az alkar azok olyan részek, amiknek a kinézetét hosszú évek alatt sem igen lehet befolyásolni.
2018. okt. 7. 08:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Alacsony, de főleg a náluk alacsonyabb, túl vékony, elhízott.
2018. okt. 7. 08:50
 9/13 anonim ***** válasza:
11%

Először is le szeretném szögezni, hogy attól, hogy nekem, xy-nak személy szerint valami tetszik, még nem fog ugyanaz tetszeni MINDEN nőnek. Nem tartunk megbeszéléseket, ahol eldöntjük, hogy mi nők most épp az izmos vagy a vékony pasikat szeretjük, egyéni ízlések vannak, minden nőnek más tetszik.

A kis disclaimer után: nekem személy szerint a vékony (nem sovány!!), sportos pasik tetszenek, számomra semmilyen formában nem vonzó a háj, a "duciság", a "macis" testalkat vagy a "skinny fat", punnyadt test. Ugyanígy taszít a kigyúrt, izomállat test. Mivel majdnem 180cm magas vagyok, így már erősen zavarna, ha egy férfi 10cm-vel alacsonyabb lenne nálam, de nem feltétlenül kel magasabbnak lennie, pár (3-5) centi különbség nem oszt, nem szoroz.

2018. okt. 7. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Az alacsonyság minden nőnél kizáró ok.
2018. okt. 7. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!