Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törött fogak mennyire számítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törött fogak mennyire számítanak gáznak?

Figyelt kérdés

[link]

Kb mint ezen a képen, csak nem a két első fog között hanem a 2-es felé és egy picit kisebb részen.

Ettől féltem nagyon, hogy mi lesz ha ez bkövetkezik.

Azt mondják/ mondták eddig, hogy jó pasi vagyok. Így messziről nem látszódik, de azért csak nem olyan mint az igazi, meg fogalmam sincs, hogy lehet e ezt pótolni.

25 F

2017. dec. 17. 16:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%

Ha egy nőnek lenne hasonló akkor nekem férfiként nem számítana. Könnyen letörhet és nem tehet róla, nem változtat kb. semmin, hogy ilyen.

Nők szemszögét nem tudhatom biztosra, hiszen ők gyakran a legkisebb anyajegybe is belekötnek.

2017. dec. 17. 16:06
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Engem zavar, ugyanis nekem is volt, hogy az egyik első fogam letört, és azonnal hívtam a fogorvost, másnap meg is csinálta. Magamtól is elvárom, mástól is.
2017. dec. 17. 16:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Én is megyek, holnap, de ilyen kis részen nem tudom hogy tud e valamit kezdeni vele, mert nekem kisebb mint a képen.
2017. dec. 17. 16:25
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

Simán csak igénytelen.

Ha tetszik a pasi és lesz több találkozás, akkor szólok neki, hogy erre miért nem figyel.

2017. dec. 17. 16:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pótolni, kicsit valószínűleg fehérebb lesz a pótolt rész, de pikk-pakk megvan, szemben pl egy teljes foggal, ami azért pár hetes-hónapos dolog, ahogy hallottam.

Nem zavarna (ha amúgy ápolt a fogsor), de jobb, ha megcsináltatod.

2017. dec. 17. 16:29
 6/18 A kérdező kommentje:

Amúgy ez pénz kérdése nem igénytelenségé szerintem, én remélem nekem megtudja csinálni a TB-s orvos.

De én sajnos nem tudok egyik napról másikra komoly pénzeket megmozgatni.

De szóval akkor ha mondjuk ismerkedésnél mondom, hogy ez van és tervezem megcsináltatni akkor még nem egyből offos az illető?

2017. dec. 17. 16:29
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem nem. Igazából ha az illető fogsor nélkül jelenne meg és azt mondaná, hogy ekkor és ekkor legkésőbb meglesz neki, akkor sem hajtanám el. Csak sajnos a legtöbb ápolatlanul/kritikátlanul randira érkező embernek fingja sincs róla, hogy probléma, ha csimbókos a haja/rohad a foga és társai, te meg egy bunkó tapló vagy, ha szólsz neki érte. Sakk-matt, marad a visszautasítás.
2017. dec. 17. 16:32
 8/18 A kérdező kommentje:
Egyébként napi 3 szor mosok fogat, lehet hogy a sok mosástól is elkopott az alja, és nagyon könnyen eltört.
2017. dec. 17. 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, TB-s orvos milyen, nekem is kisebb volt a törés, és nem volt színeltérés, mert hozzáigazítják a színt, hogy egyforma legyen. 6 ezer volt nekem körülbelül 6 éve. Itt az nagyobb baj, hogy nincs feles pénzed megcsinálni, most sem lehet annyival drágább. (Megint, csak azért várom el, mert nekem is megy.)
2017. dec. 17. 16:34
 10/18 A kérdező kommentje:
de fürdök, meg van ruhám, ingeket hordok általában, férfiasan öltözködök, meg tusfürdőt is használok, fodrászhoz is járok, sprét is használok, meg borotválkozok is :D
2017. dec. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!