Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törött fogak mennyire számítanak gáznak?
Kb mint ezen a képen, csak nem a két első fog között hanem a 2-es felé és egy picit kisebb részen.
Ettől féltem nagyon, hogy mi lesz ha ez bkövetkezik.
Azt mondják/ mondták eddig, hogy jó pasi vagyok. Így messziről nem látszódik, de azért csak nem olyan mint az igazi, meg fogalmam sincs, hogy lehet e ezt pótolni.
25 F
Ha egy nőnek lenne hasonló akkor nekem férfiként nem számítana. Könnyen letörhet és nem tehet róla, nem változtat kb. semmin, hogy ilyen.
Nők szemszögét nem tudhatom biztosra, hiszen ők gyakran a legkisebb anyajegybe is belekötnek.
Simán csak igénytelen.
Ha tetszik a pasi és lesz több találkozás, akkor szólok neki, hogy erre miért nem figyel.
Lehet pótolni, kicsit valószínűleg fehérebb lesz a pótolt rész, de pikk-pakk megvan, szemben pl egy teljes foggal, ami azért pár hetes-hónapos dolog, ahogy hallottam.
Nem zavarna (ha amúgy ápolt a fogsor), de jobb, ha megcsináltatod.
Amúgy ez pénz kérdése nem igénytelenségé szerintem, én remélem nekem megtudja csinálni a TB-s orvos.
De én sajnos nem tudok egyik napról másikra komoly pénzeket megmozgatni.
De szóval akkor ha mondjuk ismerkedésnél mondom, hogy ez van és tervezem megcsináltatni akkor még nem egyből offos az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!