Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítanak a fogak?
Figyelt kérdés
Picit ferdén áll 1-2 főleg elöl, szabályozva volt, sokkal rosszabb volt, jobban nem lehet megcsinálni, mert gyenge lenne.
De tiszta, ápolt.
19f
2012. jan. 29. 11:09
1/8 anonim válasza:
Nem nagy baj, legalább törődtél vele hogy rendbe hozd..és nem tiszta kosz, mosod rendesen akkor nem baj szerintem...max a felszínes hülye plázacicáknak baj, de azokkal nem vesztessz sokat!
2/8 anonim válasza:
Ha szépek amúgy, akkor nem gáz. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Hát tiszták, de azért van rés 1-2 helyen bőven:(
2012. jan. 29. 11:17
5/8 anonim válasza:
Nekem hiányzik egy elöl (metsző) nem is nőtt ki, és a sok hely miatt a szemfogam 90˘-ot elfordult.
Házas vagyok, szal nincs gond!
A legfontosabb hogy ne legyen sárga és büdös.
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, megnyugtató, nekem is elfordult 90 fokot, mert a tejfog miatt nem tudott kinőni vagy mi(régen volt).
Aztán valamennyire visszalett fordítva.
Volt már barátnőm,nem mondta hogy zavarja, csakhát biztos ami biztos:)
2012. jan. 29. 11:23
7/8 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani. Csak akkor zavaró ha csukott szájjal is látszik hogy kacska a foga.
8/8 A kérdező kommentje:
Csukott szájjal nem látszik, nem áll ki előre, stb, figyelek is, hogy amikor lehet, ne 60 centisre nyitott szájjal nevessek:)
2012. jan. 29. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!