Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törött fogak mennyire számítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törött fogak mennyire számítanak gáznak?

Figyelt kérdés

[link]

Kb mint ezen a képen, csak nem a két első fog között hanem a 2-es felé és egy picit kisebb részen.

Ettől féltem nagyon, hogy mi lesz ha ez bkövetkezik.

Azt mondják/ mondták eddig, hogy jó pasi vagyok. Így messziről nem látszódik, de azért csak nem olyan mint az igazi, meg fogalmam sincs, hogy lehet e ezt pótolni.

25 F

2017. dec. 17. 16:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
6000 van, az kibirható, csak nekem több fogamnak van és nagyon kis részeken.
2017. dec. 17. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Több fogadnak? Ember, csavart ebédeltél, vagy mi az istent csináltok ti a fogaitokkal? Egy kis letörés oké, bárki félreharaphat, összekoccanhat neki, lefejelhet valamit, vagy tudom is én. De mikor konkrétan valakinek rohad az egész széria, vagy mikor a fogai fele nincs meg, vagy eltört huszonévesen, mia búbánatos jó istent művel? Most minden rosszindulat nélkül. Az alkoholista (hányás miatt a sav gyakran szétmarja nekik, mint a bulímiásoknak), vagy refluxos (savas felböfögés) ismerőseimnek sem ment ennyire szarrá a foga, legfeljebb 30 fölött, nem hiszem el, hogy valaki nem tud vigyázni rá ennyire.
2017. dec. 17. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Tényleg mitől van ez nálad? Én bevallom, hogy hülye voltam, egy kulcstartónak a láncát feszegettem, hogy rátegyem a karikára, és mikor "lezártam" volna, a láncba beletört a fogam.
2017. dec. 17. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha meg akarod csináltatni, akkor még elmegy a dolog. Bár ha erre sajnálod a pénzt, akkor gondolom együtt töltött programokra is, éteremre, színházra, mozira, hajókázásra stb. Ezekkel már nagyobb baj lenne részemről.
2017. dec. 17. 18:44
 15/18 A kérdező kommentje:

balesetem volt, felül 2 fogamnál lett ilye

alul egynél de szinte nem is látszik

minden nap 3x mosok fogat írtam, hogy rohadna már a fogam? :D

2017. dec. 17. 19:05
 16/18 A kérdező kommentje:
csak átmeneti likviditási problémákkal küzdök
2017. dec. 17. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy neked van ilyen gondod, csak azt, hogy elég sok példa van rá a huszonévesek között.

Amúgy nem kell 3x fogat mosni, a fogínynek meg a fognak sem tesz jót a folyamatos nyiszálás. Reggel-este és kész. Közte meg szájvíz, szájspray vagy rágó.

És csináltasd meg, ne az itteni kommentekkel nyugtasd magad, hogy jó ez így. Nem tragédia, de hátrány és illene rá gyűjteni.

2017. dec. 17. 19:11
 18/18 A kérdező kommentje:
már egyet megcsináltattam
2017. dec. 18. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!