Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen dolgok számítanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen dolgok számítanak?

Figyelt kérdés
Amikor tanácsot kértem, hogy mit tegyek, hogy jobban észrevegyenek a nők, olyan tanácsokat kaptam, hogy "fontos, hogy a cipőd színe egyezzen az öved színével", vagy "ne viselj feliratos pólót, egyszínű póló kell, mert gyerekesnek fognak tartani a nők". És hasonlók. Nők, tényleg ilyeneket néztek? (31/F)

2018. aug. 17. 06:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Ember, hülyítenek... legyen kicsit több eszed. Ha van egy stílusod, van jó dumád, ha elutasítanak és beletudsz mosolyogni a nő arcába még akkor is ha elutasított; hidd el, az se érdekelné a többséget, ha csúnya lennél.

Minden nő más és mindenki mást néz egy pasiban. De nincs két egyforma nő. Mindenki más gondolkodású.

Neked is ott van kint valahol életed szerelme, csak ne görcsölj rá.

2018. aug. 17. 06:30
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ez baromság. Csak ne öltözz trógernak és bohócnak. Kb. ennyiben számít az öltözködés. 30+
2018. aug. 17. 06:30
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
A pólónál eldobtam az agyam. Nálunk a cégnél mindenki pólóba jár (IT), szerintem senkit nem érdekel hogy feliratos vagy sem. Szerintem gyökér tanácsokat kaptál.
2018. aug. 17. 06:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezek annyira mellékes dolgok ebben a témában. Az a fontos, hogy az összkép rendben legyen, nem állásinterjú ez.
2018. aug. 17. 06:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem erdekel az oltozeke. Lenyeg,hogy hogy banik velem,a tobbi nem szamit
2018. aug. 17. 06:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetes az óriásfeliratos póló :)

Tényleg vonzóbb egy pasi sima alapdarabos pólóban. És azt is utálom ha virír hogy minden cucca márkás.

40n

2018. aug. 17. 06:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Nevetséges tanácsok ezek...

bocs :)

32N

2018. aug. 17. 07:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Legyél magas, jóképű, izmos, és tök mindegy, mi van rajtad. Az öltözködés legfeljebb annyiban számít, hogy mennyire tűnnek drágának a ruháid.
2018. aug. 17. 07:45
 9/13 anonim ***** válasza:

A minap találkoztam egy férfival (nem társkeresési céllal), és egy térdgatyát + mezei pólót viselt (amolyan munkás cucc), de olyan tekintete, kedves arca, hangja, mosolya és pozitív kisugárzása volt, hogy azóta is az eszemben jár. :(

Szóval az összkép a fontos, és hogy ne legyél szakadt, büdös, koszos.

2018. aug. 17. 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
A lényeg a mérhetetlen sok pénz, ettől lesz minden, még a kisugárzás is. :) F
2018. aug. 17. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!