Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat látok magamnál rondább vagy csóróbb vagy hülyébb férfiakat is olyan nőkkel, amilyenekkel én szeretnék lenni, akkor mégsem annyira ezek a dolgok számítanak leginkább a csajozásban?
A duma kell nekik,mert Ha nem kötöd le a figyelmüket Unalmas leszel,nem baj ha fele sem igaz,hantázni kell nekik!
Ennyire ostobak a nők,ennyi
Az a baj, h ha hülyébbet látsz, akkor valszeg a nő se észkombájn.
Aztán a kinézet is relatív, mert lehet az Audi A6 ott áll a parkolóban.
Általában kompenzálnak valamivel.
Pl ronda, akkor gazdag, hülye, akkor még gazdagabb, csóró, de megnyerő személyiség stb stb
Én se vagyok egy szépség, ahogy kőgazdag sem, de úgy nyalok mint Lassie, meg is van az eredménye:D
Értem, szóval nem kell szuper jóképűnek vagy gazdagnak lenni.
Elég ha jó dumád van, magabiztos vagy és megnyerő személyiség. Ezt akartam hallani, köszönöm!
Igen, én is erre kezdek rájönni, ahogy egyre többet járok bulizni és egyre több lánynál merek kezdeményezni.
Persze vannak a szupermodell kinézetű lányok, vagy a nagyon gazdag családból jövőek, esetleg a nagyon törtetőek, de a csinos lányok 70-80%-ának azt veszem észre tényleg elég az, amit te is mondasz hogy kell egy férfiban. Röviden jó duma, magabiztosság, megnyerő személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!