Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozásban szinte csak a kapott (hozott) dolgok számítanak, mint a vonzó arc és magasság, a szerzett dolgok alig dobnak valamit az emberen (sportos test, jó öltözék, megfelelő hajviselet)?
Én 169 cm magas vagyok és átlagos arcú, mégis sok (úgy értem sok) lánnyal voltam és menyasszonyom is van most.
A szerzett dolgaim dobtak az összképen rengeteget, igen.
25/f
Én a szerzettet jobban méltányolom. Nyilván előny, ha az embernek a szülei "jót raktak össze"... :P De nem a minden. Szóval én nem hiszek az ilyen eleve elrendelt dolgokban ebből a szempontból.
Nagyon sokféle emberrel ismerkedtem, randiztam, beszélgettem, szeretek új embereket megismerni. Viszont ezek alapján arra jöttem rá, hogy szinte minden azon múlik nálam, hogy ki mennyit fektet magába. Eleve egy kellemes illat, egy vagány "karakter", amit az illető kialakít a hozzá illő haj-öltözködési-esetleg arcszőrzet stílussal, meghatározza őt. Nem a ruha teszi az embert, olyan értelemben, hogy nem számít, milyen drága. De ez másról szól.
Azzal, hogy igényes vagyok magamra és a környezetemre, közvetítek egy értékrendet. Ahogy azzal is, ha tudom, mi áll jól nekem, mert ismerem magam annyira. És ez nagyon sokat számít egy emberben. Okkal néznek az emberre ferde szemmel, ha farmerben megy színházba. Szabad, persze, csak ott van az illem, a tudás, hogy oda nem illik így menni, eleve az önérzet, hogy így nem megyek oda, mert nevetséges vagyok és semmivel sem kerül többe szövetnadrágot húzni...
Most hogy kinek mennyi ideje van sportos testet kialakítani... Nyilván számít az, hogy valaki mennyire engedi el magát (szélsőségek), meg valahol tisztelendő az az akarat és energia, amit ebbe fektet. Feltéve, ha nem ez a minden.
Egyébként pedig ha már szerzett dolgok... Érzelmi intelligencia, tudás, udvariasság, figyelmesség... Ezzel senki sem születik.:) Semmi akadálya, hogy az ember akár otthon is fejlessze.
Az a baj, srácok (akinek nem inge, ne vegye magára), hogy hajlamosabbak vagytok magatok helyett minden szir-szarral foglalkozni. Azt lesitek, hogy mi a biztos recept nőzni, miközben fogalmatok sincs a saját ízlésetekről vagy arról, hogy "kik" és "milyenek" vagytok vagy lehetnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!