Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozásban szinte csak a kapott (hozott) dolgok számítanak, mint a vonzó arc és magasság, a szerzett dolgok alig dobnak valamit az emberen (sportos test, jó öltözék, megfelelő hajviselet)?
MIAFASZ
Gareth Bale nem jóképű?!A másik két férfi is minimum átlagos, a néger még tetszik is, pedig aztán nem valami foteltehén vagyok én sem és bőven próbálkoznak nálam is, szóval feltételezem, hogy nem vagyok rossz nő.
Ne haragudjatok, srácok, de tényleg nevetséges, amit ezen az oldalon műveltek... Ilyen nincs, hogy ennyi komplexusos, téveszmés zakkant egy helyen terjengjen. Mikor mindenkin keresi az ember a fogást, csak magával nem képes szembesülni és azzal foglalkozni, aminek van értelme... Bocs, de ez már kezd átmenni undorítóba, hogy nektek minden a pénzről meg az utolsó legjelentéktelenebb szar szépséghibákról szól, amit egy nő általában le sem szar...
Vicc ez az egész már, hogy napi 200 kérdés erről szól, a válaszok meg csak terjesztik ezt a leprát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!