Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
164 cm magassággal esélytelen, hogy sikeres legyek a nőknél?
Nálam kizárt
Az én férjem 206 cm magas, hozzá képest már a 170 cm magas fiúk is kis pö*nek tűnnek a szemembe
Pedig én is csak 164 cm vagyok.
Kvára nem így nézek ki :D
De ha ezt veszed elégtételnek a kis lelked miatt, ám legyen :D
De az biztos hogy van egy férfias kiállása, a magasságából adódóan, és a széles vállából. És én meg olyan magassarkút veszek fel mellette, amilyet akarok :D
Pedig lehetsz amúgy a külsőn kívül nagyon férfias, agyban és lélekben, viselkedésben. De ez a támadok, meg kompenzálok, és csak irigykedek nem ffias dolog :D De a te bajod.
Én csak a véleményem írtam le, ez egyszerű evolúció :D
42 cm magasságkülönbségnél kb a melléig sem érsz
Mi iöze ennek az evolúcióhoz?
Hogy a magas, erős testalkatú ffiak vonzóbbak egyszerűbben. Mert az megvéd, és leöli neked a mamutot.
A kis se..lyuk meg nem biztos.
Ennyire ne legyél már bamba
És ne hogy már a magasságkülönbséget te mondd h vicces :D De legalább jó az önvédű mechanizmusod :D
Sikeres nem lehetsz, de ha csak ezen múlik, akkor simán találsz magadnak párt. Rengeteg alacsony lány van.
Én is 164 cm vagyok, de eddig mindig min. egy fél fejjel magasabb srácokkal jöttem össze.
A 150-160 cm magas lányoknak szerintem abszolút nem lehet ebből gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!