Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
164 cm magassággal esélytelen, hogy sikeres legyek a nőknél?
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 13:54
11/20 anonim válasza:
Nekem tobb kollegam volt es van is akik alacsonyak es mindegyiknek van felesege es gyerekei. Vannak ilyen haverjaim is akik mely novesuek es volt vagy van baratnoje. Annyival gond neked, hogy a magasabb lanyok nem fognak eszre venni. De mar lattam tobbszor magas not alacsony pasival akik egy part alkotnak. :)
12/20 anonim válasza:
Ez alapján a mém után nincs kérdésem,miért vagy egyedül.Egy ilyen rossz indulatú pasi max szexre kell egy nőnek, nem többre.Kb. olyan magas vagyok, mint te és nálam nem baj,ha valaki nem lótoszó,csak ne a mellemmel de legyen szemmagasságban. Viszont az ilyen szintű intrikusságot mélyen lenézem és innentől kezdve akkor se kell az illető,ha a férfi szerve aranyból van.
23/N
14/20 A kérdező kommentje:
Ha másnak joga van sértegetni (kosp*csü),nekem miért ne lenne jogom visszavágni?
2017. jún. 3. 15:54
15/20 anonim válasza:
Legalább tudnád elolvasni. Nem kisp*csűnek hívtak, hanem kis *öcsnek :D
16/20 anonim válasza:
69%-os ne haragudj, de ekkora bunkóparaszt embert rég láttam itt
Elhisszük, hogy qrva boldog vagy a 2 méteres pasiddal, de ettől még senkinél nem érsz többet se te, sem az óriásod. Nem értem miért kell egyből sértegetni valakit, senkinek sincs ráhatása a magasságára, ráadásul te se nőttél valami nagyra, akkor mire is van ekkora arcod? :D
17/20 anonim válasza:
Es most kenjem a hajamra h igy meglepodtel ? :D
18/20 anonim válasza:
Nem kell rajta csodálkozni. Rengeteg olyan csaj van manapság, aki a 69%-os p***ához hasonlóan gondolkozik. Süt róluk az arrogancia és a felsőbbrendűség és észrevettem, hogy különösen sokan a 160-170 magas nők közül kerülnek ki. Egy alacsony pasi az ilyen riherongyok miatt is elég nehéz helyzetben van, mert ha pusztán a magasság alapján szűkíti le a szóba jöhető csajokat, akkor is nagyon sok ilyen féreg lelkű egokirálynőkbe szalad bele, akiket aztán nem hat meg, hogy alacsonyabbak a kérdezőnél. A magas csajok egyébként - legalábbis tapasztalataim szerint - sokkal empatikusabbak, de őket ugyanakkor meg teljesen megértem. Egyébként semmi nincs veszve, annyi a titok, hogy erőből az ösztönüktől vezérelve (pénzszag) kell őket leakasztani és onnantól kezdve hűséges kismacskákká változnak és az ujjaid köré csavarhatod őket. Alakíts ki komoly egzisztenciát és akkor neked is összejöhet a siker. Máskülönben halálra vagy ítélve 175 alatt.
19/20 A kérdező kommentje:
És mégis mire fel ilyen nagyképűek?Mit értek el az életben?
2017. jún. 3. 20:05
20/20 anonim válasza:
Pl. azt, hogy a jobb pasiknál is kelendőek, így nincs bűntudatuk beletaposni az átlag alatti (alacsony, vékony, nem jóképű) pasik lelkébe önigazolást nyerve, hogy nekik a "jobb kínálatból" kell válogatni. Van olyan csaj, aki csupán "kiegészítőként", "státuszszimbólumként" jár a tipikusan 185 fölötti palijával. A vicc az, hogy a ronda csajok között is vannak ilyen felfogásúak, de ők meg már csak dacból sem hajlandóak átlag alatti pasival ismerkedni. Na ők az igazi lelki roncsok és szemetesládák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!