Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen dolgok számítanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen dolgok számítanak?

Figyelt kérdés
Amikor tanácsot kértem, hogy mit tegyek, hogy jobban észrevegyenek a nők, olyan tanácsokat kaptam, hogy "fontos, hogy a cipőd színe egyezzen az öved színével", vagy "ne viselj feliratos pólót, egyszínű póló kell, mert gyerekesnek fognak tartani a nők". És hasonlók. Nők, tényleg ilyeneket néztek? (31/F)

2018. aug. 17. 06:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

PErsze,hogy számít.

Minőségi de egyszínű pólót kell viselned,plusz a cipőd is menjen az övhőz.

Igen nézik,egy igényes nő nézi,hogyne nézné,sőt egy igényes pali is nézi,hogy a nő miket hord,én legalábbis szkennelem,ha valami nem úgy van akkor kuka,nem érdekel a nő.

Nálam például kizáró tényező:

- Tornacipő

- Hátizsák

- Mély ülepes(besz_rtál) nadrág

- sima póló

- löttyös nadrág

- ha nem szereti a miniszoknyát nálam az is kizáró tényező.

2018. aug. 17. 10:39
 12/13 A kérdező kommentje:
#7 akkor talán vannak jobb tanácsaid? :)
2018. aug. 17. 12:16
 13/13 A kérdező kommentje:
11: Engem sosem érdekelt, hogy milyen ruha van a nőn. Persze ne legyen szakadt, meg ilyesmi.... de hogy márkás e vagy milyen színe illik mivel, észre sem vettem soha. Tornacipő+hátizsák nekem bejön csajoknál :)
2018. aug. 17. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!