Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én csődtömeg vagyok, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csődtömeg vagyok, már egy hozzám hasonlóan csődtömeg nőt sem kívánhatok páromnak?

Figyelt kérdés

Mindig megy itt az oltogatás hozzám hasonló, párkeresésben szerencsétlen flótás kérdése alatt, hogy nem érdemel senkit, mert ha maga is lúzer, akkor minek akar barátnőt, kapcsolatot, biztos csak lehúzza a másikat és csak időpazarlás az egész kapcsolat (nagyjából ez lehet a lényege). A kérdésem pontosan erre irányul: ha én csak ugyanannyit "várok" el, amit én magam is tudok nyújtani, tehát semmi extrára nem vágyom, csak a szeretni és szeretve lenni érzését megélni, akkor tényleg olyan borzasztóan hatalmas, teljesíthetetlen dolgot kérek? Két ilyen ember nem csak lehúzni tudná magát, hanem egymást motiválni is, mivel úgy veszem észre, a lelkileg leginkább meggyötört emberek szeretnek a legtöbbet segíteni (én is és a környezetemben is így van).

Miért ítélik el az embereket ennyire hamar, akár egy kérdés alapján? Mi okozza, hogy aki mondjuk kedves, attól félünk a legjobban, merthogy "alamuszi nyuszi nagyot ugrik"?

2018. okt. 5. 17:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Senki nem lenne egyedül ha azt az egyszerű tényt tartaná szem előtt hogy “olyat keress amilyen te vagy “. Csúnya - csúnyát , kővér -kővéret stb! Gond mindig azzal van hogy egy magára is igénytelen forma egy sokkal szebb , jobb partnert akar magának ! Ami persze nagyon ritkán szokott sikerülni.
2018. okt. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!