Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz a nagy magasság különbség? 40-50 centi vagy még több.
Van egy barátom, aki több, mint 2 méter. Kivétel nélkül ilyen 150-160 centis barátnői voltak, vagy még alacsonyabbak.
Azt mondta, hogy én a 170 centimmel nem is játszanék nála.
Meg szerinte minél alacsonyabb annál jobb, mert tudja őket hordozni.
De nagyon viccesen mutattak a képeken.
Nekem sok ennyi különbség a másik fél javára. Nekem bőven elég pár cm, pl. a 163 centimhez elég 167-168 cm is. Barátom is hasonló magas.
Ha valaki ennyire ragaszkodik az ennyivel alacsonyabb csajokhoz, ott azért bejátszik valami pszichés dolog, tapasztalatból mondom.
Egyik exem bő 2 méter volt és azért nem ennyire elvetemülten, de hasonlóan gondolkodott a magasságról.Ott pl. az játszott közre, hogy mindenféleképpen bábáskodni akart a csaj felett, amolyan apáskodós típus volt, már-már túlzottan is. a kisebbrendűségi érzésről nem is beszélve.
Itt is ilyesmi gond lehet szerintem. Meg az is a lényeg, hogy elbírja őket stb...
De mondom eléggé gáz, de mindig akad a horogra lány, pedig úgy beszél velük, mintha az anyjuk lwnne.
Minél kisebb, annál jobb...
187 vagyok, az exem 142 volt. Sosem zavart, borzasztó cukinak tartottam. (és Ő volt az idősebb) Illetve még most is annak tartom.
Sosem volt magas nővel dolgom. No szempont sem volt ez soha nálam, csak így alakult.
:) Szóval akik itt leszólogatják az alacsony nőket: kapjátok be és húzzatok bilit a fejetekre! Nagyon édesek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!