Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti nem féltek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti nem féltek, hogy egyedül maradtok?

Figyelt kérdés
ez a szegényebb réteghez szól, nem a milliomosokhoz! nem féltek, hogy egyedül maradtok, vagy valami bűn ronda nő lesz a párotok, esetleg senki? akárhogy nézzük, a mai világban a pénz sokat számít. elég felmenni instára. persze mondják, hogy azok a lányok ku rvák, stb, de mégis annak a puncija ér a legtöbbet, ne is feszegessük a témát :D szóval, aki esetleg nem néz ki menően, nem kigyúrt, nem cukimuki full helyes és nem gazdag audis csávó, azok már letettek arról, hogy bnő legyen? hogy lehet ezzel megbírkózni, hogy lényegében azért élek, hogy nézzem, hogy ezek a gazdagok hogyan szórakoznak? nem torzul ilyenkor az elme? vagy előbb utóbb eljutok arra a pontra, hogy jön a kötél? ti hogy vagytok ezzel?

2018. okt. 2. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Irigyellek, hogy ilyesmiken ráérsz kattogni ahelyett, hogy dolgoznál a jelenedért, jövődért.
2018. okt. 2. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Harcot harcot harcot !! Imádom ahogy mindenki tépi egymást ^^

Amúgy a kérdező egy nagyon jó 21. Századi problémára rávilágít . Azaz erre a kirakat életre. Emlegeted azt hogy kigyúrt csávók, gazdag csávók , sikeres csávók meg jó csajok ... meg azèt élek hogy nézzem a gazdagok hogy szórakoznak.

Azért ez elég kemény xd

Attól hogy instagrammon , fbn mindenki olyan nagyon jól él azért nem úgy van. minden idealizálva szóval g azért nem ez a valóság. Ez a "kirakat" de láss ezen túl.

Nekem ne akarja senki bemesélni hogy nem lehet normális nőt találni .

Meg azért az utolsó két sorod elég beteg xdd azért mert tegyük fel más jobban él mint te azért öngyilkos lennél?

Ez nem a call of duty hogy ha meghalsz kezdheted előről és kapsz még egy lehetőséget.

Próbálnod kell javítani az életeden , és kevésbé koncentrálni ezekre a félrevezető behatásokra.

2018. okt. 3. 00:30
 13/18 anonim ***** válasza:
28%

Totál kiégtem a párkapcsolatosaiból...Szal nem félek tőle..attól jobban ha lenne egy feleségem..Retteghetnék egész életemben mikor megy csődbe az életem.Igy azt teszek és akkor amikor akarok.

És ezt az utolsó nagyon jól megmondta h ez egy igen komoly társadalmi probléma...Nem csak a kirakat élet hanem maga ez egész család alapítás dolog...Általában véve akik most kellenek a nőknek azok nem kellettek régen..vagyis nem teljessen így inkább úgy mondom h nem igen becsülték meg őket...Most meg ugye jó lenne de nincsenek mert

1vagy totál semmibe veszi már őket és csak kefél...

2 totális nő gyűlölő lett...

3 csak a bizalmat bukták el olyan szinten h marad örök agglegény...karrier, pénz,barátok ,hobbik ,meg van illetve megszerez mindent amit csak akar..és ezt nem fogja kockáztatni senki kedvéért..

2018. okt. 3. 00:46
 14/18 anonim ***** válasza:
20 vagyok és az érzéseim vegyesek. Szegény családban nőttem fel egy fizetésből élünk 4 en. Számomra ez elég lecke arra hogy tovább tanuljak és jelenleg arra készülök ezt megtehessem. Dolgozok, tanulok edzek így nehéz lenne egy párkapcsolatot fent tartani. Itt jön az ellen érzet hogy sajnos még is kellene valaki aki mellettem van. Bízom benne hogy az ember kitartással sok mindent elérhet.
2018. okt. 3. 06:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem félek tőle, hanem tudom. Ronda vagyok, és bár az átlagnál jobban keresek, ahhoz nem eleget, hogy nőm lehessen.
2018. okt. 3. 07:45
 16/18 anonim ***** válasza:

A 14-es kollegát érdemes követni.

Amúgy a helyedbe azért megpróbálnám azt a kapcsolatot . Lehet képes lennél időbe kihozni.

2018. okt. 3. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen 16 os :)
2018. okt. 3. 13:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is utálom nézni az apuci fizeti Audis selyemfiúkat! Nekik könnyen jönnek a kis ribik... de azok úgy is csak aranyásók.

Amúgy egy csóró srácnak is lehet jól kinéző csaja! Csak jól kell kinéznie hozzá! Kezdj el sportolni ! Ne sírj mint egy csecsmő !

2018. okt. 3. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!