Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti nem féltek, hogy egyedül maradtok?
Harcot harcot harcot !! Imádom ahogy mindenki tépi egymást ^^
Amúgy a kérdező egy nagyon jó 21. Századi problémára rávilágít . Azaz erre a kirakat életre. Emlegeted azt hogy kigyúrt csávók, gazdag csávók , sikeres csávók meg jó csajok ... meg azèt élek hogy nézzem a gazdagok hogy szórakoznak.
Azért ez elég kemény xd
Attól hogy instagrammon , fbn mindenki olyan nagyon jól él azért nem úgy van. minden idealizálva szóval g azért nem ez a valóság. Ez a "kirakat" de láss ezen túl.
Nekem ne akarja senki bemesélni hogy nem lehet normális nőt találni .
Meg azért az utolsó két sorod elég beteg xdd azért mert tegyük fel más jobban él mint te azért öngyilkos lennél?
Ez nem a call of duty hogy ha meghalsz kezdheted előről és kapsz még egy lehetőséget.
Próbálnod kell javítani az életeden , és kevésbé koncentrálni ezekre a félrevezető behatásokra.
Totál kiégtem a párkapcsolatosaiból...Szal nem félek tőle..attól jobban ha lenne egy feleségem..Retteghetnék egész életemben mikor megy csődbe az életem.Igy azt teszek és akkor amikor akarok.
És ezt az utolsó nagyon jól megmondta h ez egy igen komoly társadalmi probléma...Nem csak a kirakat élet hanem maga ez egész család alapítás dolog...Általában véve akik most kellenek a nőknek azok nem kellettek régen..vagyis nem teljessen így inkább úgy mondom h nem igen becsülték meg őket...Most meg ugye jó lenne de nincsenek mert
1vagy totál semmibe veszi már őket és csak kefél...
2 totális nő gyűlölő lett...
3 csak a bizalmat bukták el olyan szinten h marad örök agglegény...karrier, pénz,barátok ,hobbik ,meg van illetve megszerez mindent amit csak akar..és ezt nem fogja kockáztatni senki kedvéért..
A 14-es kollegát érdemes követni.
Amúgy a helyedbe azért megpróbálnám azt a kapcsolatot . Lehet képes lennél időbe kihozni.
Én is utálom nézni az apuci fizeti Audis selyemfiúkat! Nekik könnyen jönnek a kis ribik... de azok úgy is csak aranyásók.
Amúgy egy csóró srácnak is lehet jól kinéző csaja! Csak jól kell kinéznie hozzá! Kezdj el sportolni ! Ne sírj mint egy csecsmő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!