Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy hiába van valakitek, mindig magányosak maradtok?

Figyelt kérdés
Ez depresszió, vagy másnál is gyakori?

#magány #egyedül #Nincssmiley
2015. szept. 30. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Volt rá példa, bár nem voltam depressziós. Igazából az volt a baj, hogy sokat volt rossz kedvem és ezért ez nagyon lehangolt.

Változtass ezen valahogy.

2015. szept. 30. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Társas magány!lehet nem kapsz annyi törődés,figyelmet amennyit szeretnél.
2015. szept. 30. 22:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki a legjobban, ha változtatni tudnék, és többet nem érezném így. A kérdés az, hogy hogyan?:O
2015. szept. 30. 22:21
 4/10 opened paradise ***** válasza:

A második leírta amit akartam.

Amikor nem együtt vagytok,hanem egymás mellett,de külön.

Igen.

Próbáld meg ezt elmondani. Ha semmi,akkor menekülj.

2015. szept. 30. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Én akkor éreztem ezt,amikor a pasi nagyon elhanyagolt.Éreztem,hogy nem nyit felém lelkileg és emiatt.Benne is lehet a hiba,vagy az is lehet,hogy te nem bízol benne eléggé és emiatt érzed magányosnak magad.
2015. szept. 30. 22:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 30. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenki erezte mar igy. Beszeld meg vele, mindenkinek szuksege van egy oszinte, hu tarsra.
2015. szept. 30. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Akkor éreztem ezt, amikor nem a megfelelő ember mellett voltam.
2015. szept. 30. 22:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Akkor hülyeség azt gondolni, hogy ilyenkor amikor annyira szeretnék valakivel beszélgetni, csak unatkozom?...

Mármint, nem feltétlen a párom hibája, hogy nem tud velem beszélni mindig amikor én beszélgetnék valakivel nem?

2015. szept. 30. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen. 2 komolyabb kapcsolatom volt eddig, de mindkettőben éreztem ezt. Viszont az első előtt és a kettő között is nagyon sokat voltam egyedül, magányosan, talán ennyire hozzászoktam már. Néha el is gondolkozok azon, hogy nem lenne-e jobb, ha végleg egyedül maradnék.
2015. szept. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!