Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen még mindig egyedül. Mi lehet az oka?
Én házasságban élek, de sok olyan kolléganőm van akiknek még kapcsolata sincs.Férjem szerint az elviselhetetlen természetükből fakadóan.szerintem viszont kényelemből!Egyre több nő nem akar gyermeket és úgy van vele, hogy akkor pasira sincs szüksége.Arról, hogy alkalmi partnerei vannak-e nem tudok. De gondolom van.
Nem ítélem el őket, az én életemben is volt egy olyan időszak, hogy a munkám és a sport teljesen kitöltötte az életemet és nem volt szükségem párkapcsolatra!
Persze, lehet elmélázni azon, hogy ki miért micsoda, de ha téged ez ennyire érdekel, akkor gondolom valami miatt feszélyez ez a kolléganő. Jól néz ki és féltékeny vagy rá? Kevésbé ráncos, mert nincs gyereke? Vagy mi a baj vele?
Én is úgy gondolom, hogy rágalmak nélkül is lehet vitázni, megbeszélni olyan dolgot, amihez nincs közünk, de érdekel.Nem értem ez miért gond.És teljesen megértem az itt szóló szingliket!
Egy rossz kapcsolatnál sokkal jobb az egyedüllét!
Főleg, ha belegondolunk abba, hogy a kor előrehaladtával csökken a toleranciánk, vannak megszokott cselekedeteink, amiken már nem szívesen változtatnánk!Senki kedvéért!
10:09
Nem szeretném, ha nagyképűnek tűnne a hozzászólásom, bár az lesz!
Az ominózus kolléganő, aki a futás közben jött szóba, nos Ő :
sztem csinos(lenne) de úgy öltözik, hogy mindig 2 számmal kisebb rajta a ruha, kötözött sonkára hasonlít(férjem szerint)amúgy nagy mellű, nem szép inkább átlagos,okos, tehát simán találhatna(tudom nem minden a mell, a külső) partnert.A férjem is bólogatott erre, de szte a természetével van a gond.
Rólam: Én már 43 éves vagyok és párszor voltunk együtt futni, dacára a minimum 5 év kortöbbletemnek engem néznek meg a pasik...Bizonyára van ráncom, nem igen foglalkozom vele.Sportolok, rendszeresen futok,csinosan öltözöm! Alapvetően elégedett vagyok! Van egy munkatársam akivel nagyon jó barátágban vagyunk.CSAK barátság, bár részéről rögtön lehetne bármi, ő egyedülálló!
És reggelente , amikor beérek a céghez mindig elmosolyodik, arcán következő mondat(amit néha meg is jegyez, de szigorúan négyszemközt))Látom ma is megkaptál otthon mindent..vagyis egy nő arcára és viselkedésére , kiegyensúlyozottságára rá van írva, h pl otthon harmonikus a szex!
Csak én vagyok ilyen, hogy magamban keresem a hibát és azt gondolom saját magam hibájából vagyok egyedül, nem a másik neméből és korábbi párjaiméból?
A legtöbb ember tényleg ilyen sérülékeny egójú, hogy nem bír a tükörbe nézni és azt mondani, hogy a saját maga hibái miatt nincs senkije, nem máséi miatt?
10:28-as
És ez barátság extrákkal?Akit írtál?
Épp a férfi kollégámmal is beszélgetve,pl:
A szex neki már nem is hiányzik annyira.Nagyon nagyok lenének az igényei mind külsőben mind belsőben!
Így inkább felhagyott a keresgéléssel.!
"Én is úgy gondolom, hogy rágalmak nélkül is lehet vitázni, megbeszélni olyan dolgot, amihez nincs közünk, de érdekel."
Ezt én is így gondolom pl., de a férjed úgy néz ki, hogy nem, mert csípőből ítélkezik, általánosít. Nagyon egyszerűen és magas lóról elintézi a kérdést, pedig rengeteg oka lehet, hogy valaki egyedül van, mondjuk mert korábban sokat csalódott, rengeteg rossz élménye volt, vagy csak nem látott élhető példát, mondjuk a szüleinek rossz volt a házassága. De lehet, hogy valaki tudat alatt utasítja el a párkapcsolatokat, általában ez úgy néz ki, hogy nyitott lenne, de érthetetlen okból elriasztja a partnerjelölteket vagy csak a reménytelen esetek találjak meg. Nekem volt egy kolléganőm, akinek ugyan voltak párkapcsolatai, de mindig nagyon hülyéket talált meg, akik mellett szenvedett. Akinek láthatóan egészségesebb volt a lelkivilága, az nem kellett neki.
Egyébként egyetemistaként én sem akartam férjhez menni.Egyszerűen csupa rossz példa volt előttem.Imádott nagyapám, aki délben már ült az ebédasztalnál, nagymamám leizzadva tálalta a levest! És a Kossuth rádió "Déli krónikája" alatt már enni kellett vagy apukám, aki nem sokat segített anyukámnak,nem engedte vezetni, további példa nem volta családban, mert a többiek mind elváltak.
ehhez képest mégis férjhez mentem, mert álmaim pasiját találtam a férjemben.Persze azóta derültek kis rossz tulajdonságai,(pl ez az ítélkezés magas lóról és nála van a bölcsek köve) de mindennek ellenére szerencsésnek érzem magam
1001 oka lehet. Van, aki tudatosan nem szeretne se párkapcsolatot, se gyereket. Nagynéném már 50 éve megvan hapsi és gyerek nélkül, de olyan a munkája, ami teljes embert kíván, és abszolút ki tud ott teljesedni.
Van egy olyan ismerősöm, aki meg egyszerűen csalódott korábban, és azóta nem talált senki normálisat, most 38 éves. Inkább ez, mint hogy összefeküdjön fűvel-fával kvázi szeretetpótlék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!