Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők tényleg túlzottan válogatnak a férfiak között manapság?
11, abszolút igazat adok. Így vannak kódolva nők....minél szebb hímmel megtermékenyülni...letojni neki...és ennyi. Nem tehetnek róla,,mi pasik meg úgy vagyunk kódolva, hogy minél több nőt megtermékenyítsünk, érzések nélkül akár(többnyire).
Valami,valaki,valakik kiterveztek minket..és most játszuk itt a Földön a mocskos játékukat.
Nézzetek már magatokra. Objektíven nézve egy férfi test ronda. A többség igénytelen teste meg pláne. A péniszét is annak vagyok hajlandó elviselni, akit szeretek, akkor is inkább bennem legyen, ne szem előtt.
Ha belétek akarna egy nálatok nagyobb, erősebb, szőrösebb, büdösebb ember dugni valamit, amitől terhesek vagy betegek lehettek, vagy csak simán bánthatnak, megölhetnek, ti is meggondolnátok, kinek adjátok oda az ánuszkátokat.
Nőként én részben igazat adok. Tényleg van ebben valami, hogy jó géneket szeretnénk az utódainknak.
Volt már olyan, hogy randiztam egy sráccal, aki nagyon kedves, jó fej, jó humorú... de külsőre nem a legelőnyösebb. Át is futott az agyamon, hogy "istenem, de ronda gyerekeink lennének!" 😅
Ugyanakkor gondoljatok abba bele, hogy ha valaki nem vonz testileg, azzal hogy létesítsek szexuális kapcsolatot? Egy párkapcsolatban nagyon fontos a szex. Ha összejövök egy csúnya pasival, mert belsőre rendben van, akkor utána minden egyes alkalommal kínszenvedés, hogy le kell vele feküdni. Ha nem működik a kémia, cseszheted az egészet.
Az sem igaz, hogy a belső tökmindegy, csak jól nézzen ki. A testi vonzalom mellett a lelki is fontos - legalábbis nekem. Hazudik, aki azt mondja, hogy a külső nem számít. Nálam 50-50%.
26N
Mindenki válogat, és ez a normális.
Az állatvilágból hoztuk magunkkal, hogy a nők alegizmosabb, helyesebb, életerősebb férfinak adják magukat, a jobb gének miatti szaporodásból.
És a férfiak a szülésre legalkalmasabb kinézetű lányokra mennek, és minél több nőbe elszórni a magokat.
"Objektíven nézve egy férfi test ronda"
Te nő vagy? És heterónak tartod magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!