Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért féltek túlzottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért féltek túlzottan az izomtól?

Figyelt kérdés
Naturálban edzek, amit elértem, az az emberi testnek a természetes képessége még bőven, és már ezt is túl izmosnak látjátok...

2018. jún. 19. 20:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, nem vonzó számomra. Ennyi.
2018. jún. 19. 20:54
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem félek tőle, nekem tetszik ha egy srác izmos, csak mivel én imádom édességet enni, hiába edzek, vállalnom kell, hogy az izmos fiúknak nem vagyok egy súlycsoport, mert plusz kilók vannak rajtam :D
2018. jún. 19. 20:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy nem vonzó. Pedig egy férfi testének sugároznia kell a rátermettséget az élet azon dolgaira, amihez fizikai teljesítmény kell. Ezt szépnek kéne látni. :D
2018. jún. 19. 20:57
 4/20 anonim ***** válasza:
7%

Feltettem a testemről pár napja néhány képet. Amíg ebben a kategóriában volt, dicsérték, aztán áttették punciföldre a szépség kategóriába és szét lettem oltva érte, hogy milyen gusztustalan, erre a seggre vagyok büszke? Stb.

Egyrészt totál mást tart a legtöbb nő a férfiak szemszögéből vonzónak, mint amit a férfiak, másrészt szaron éheztetni magad nem kell sok ész és kitartás, szemben egy jól összerakott étrenddel és edzéstervvel, harmadrészt meg a "kezdők szerencséje" (a kezdők gyors fejlődése) miatt beszarnak és azt hiszik, ez ilyen ütemben fog folytatódni. A másik kedvencem, mikor csak a lábukat terhelik, de legalább edzenek valamit.

Meg amúgy tegyük hozzá azt a sok komplexusos pasit is, aki mellett én normálisan izmos,nőies fizikummal is nagydarab vagyok, mert a felkarom vastagabb, mint a combjuk és ők is tudják, hogy abban a relacióban nem ők lesznek, akik esetleg megvédik/felkapják a másikat.

2018. jún. 19. 20:58
 5/20 A kérdező kommentje:
2-es, el vagy tévedve, nem feltètlenül fittneszes csaj kell.
2018. jún. 19. 20:58
 6/20 anonim ***** válasza:
És mégis miből szűrted le ezt a messzemenő következtetés drága naturál testvérem. Mindig is a nagydarab emberek tetszettek és gondolom ezzel tök egyedül vagyok sajnos.
2018. jún. 19. 20:59
 7/20 anonim ***** válasza:
Meg tegyük hozzá, hogy a női magazinokban ilyenről nem esik szó... Csak káposztalérőp meg egy egész tojásról reggelire pár bogyóval. Remek népbutítás.
2018. jún. 19. 21:00
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
5.: értem, hogy nem fittneszes csaj kell feltétlenül, de én tapasztalatból írom, hogy a sportos srácok átnéznek rajtam. Egy nulla állóképességű, de vékony lányt, aki sosem jart edzőterembe simán észrevesznek, engem soha (mondjuk nem hibáztatom őket, raktam nem látszik, hogy járok edzeni sajnos)
2018. jún. 19. 21:02
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem félek, egyszerűen nem tetszik a túl kigyúrt, túl nagydarab.

Pedig heti 5x edzem, és az étrendemre is figyelek, kifejezetten jó alakom van, van önbizalmam is hangsúlyozni öltözékkel, szóval nem is arról van szó, hogy kevésnek érezném magam.

A párom vékony alkatú férfi, hébe-hóba azért sportol, és ő sokkal jobban tetszik, mint a túl izmos férfiak.

2018. jún. 19. 21:19
 10/20 A kérdező kommentje:
De hogy lehet egy természetesen elért testet túl izmosnak látni? Nem értem.
2018. jún. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!