Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordít nekem hátat egy pasi?
Figyelt kérdés
Volt köztünk egy kis affér, majd legközelebbi találkozáskor végig hátat fordított nekem, hiába voltunk egy társaságban. Nem látványosan ugyan, de észrevehetően. Bár elég sokszor tartózkodott a közelemben.2018. szept. 25. 21:25
1/10 anonim válasza:
Szerinted?
Mert nem akar veled szobaallni pl?
2/10 anonim válasza:
Teljesen elzárkózik tőled. Terhére vagy.
4/10 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, és én sem akartam vele kommunikálni a szükségesnél többet, ezért kerültem is a lehető legnagyobb ívekben. De ugye senki nem tartott fegyvert a fejéhez, hogy odajöjjön, lehetett volna máshol is épp, elkerülhetett volna, ha meglát. De ő jött oda magától, aztán ezt nyomatta kb egész este. Kivéve, amikor ölelgetett.
2018. szept. 25. 21:31
6/10 anonim válasza:
Lehet tetszel neki ! Csak arra gondol nem lesz visszonzás.
7/10 anonim válasza:
Hogy lehet hátatfordítva ölelgetni? :D
8/10 A kérdező kommentje:
én is ezt kérdezem. mert ilyeneket is csinált ugyanazon az estén.
2018. szept. 25. 22:11
9/10 anonim válasza:
Ja, a pasi hátat fordítva ölelget, te meg nagy ívben kerülve hagyod neki. Tini kategória.
10/10 anonim válasza:
Ezt ne erőltessétek. Egyikőtök sem tudja, hogy mit akar a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!