Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek milyen érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen érzés, ha a feneketekre csap egy pasi?

Figyelt kérdés

Nyilván nem idegen, hanem mondjuk osztálytárs vagy kolléga, akivel már egy ideje meg a kölcsönös hülyülés, egymás szivatása, bohóckodás, ilyesmi.

A suliban(felnőttképzés) van pár az átlagnál vagányabb pasi, és ilyeneket látok, hogy az egyik lánnyal egyszerre érnek az ajtóba(pl. mikor megyünk ki szünetre, többen ugyebár cigizni), és a pasi, miután előreengedte a lányt, utána a fenekére csap. De olyan is szokott lenni, hogy a Nemzeti Sportot összehengergeti az egyik, és a lánynak alányúl vele :D

Úgy veszem észre, hogy a lányokat nem vágja földhöz a dolog, persze a "hagyjál már" az be szokott figyelni, mint reakció, vagy a lány viccesen rácsap a pasira, de általában mindketten röhögcsélnek utána. Én, mint aféle "outsider" nézem ezeket, a nőkhöz másképp viszonyulok, eszembe sem jutna ilyeneket csinálni. Inkább az úriember-vonalat viszem :D

Ja, és mivel felnőttképzés, vannak harmincasok is, és ők sem zavartatják magukat ilyen téren. Láthatóan van köztük, akinek még nem nőtt be a feje lágya :D

Lányok, nektek ez milyen érzés? Nem megalázó? Vagy képesek vagytok poénként felfogni? Akár én is csinálhatnám(nem fogom), vélhetően nem származna bajom belőle? Vagy ezen fiúk és lányok között van valamiféle vibrálás, ezért fér bele a nőknek a fenékrepacsi? Hogy látjátok ezt?

2018. szept. 22. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ostoba és nagyon primitív az a nő aki egyetlen egyszer is egy ilyet hagy.
2018. szept. 22. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Persze, jogos, de mégis mit tud csinálni? Teljesen váratlanul jön a dolog, felkészülni nem tud rá, pofont adni meg nyilván nem fog, "elvileg" kulturált környezetben vagyunk. Könnyű ezzel jönni, hogy nem kéne hagynia...
2018. szept. 22. 18:58
 3/9 anonim válasza:
0%
Igazából nekem bejön (a bdsm is érdekel, szub beállítottságú vagyok). Megalázónak picit talán tényleg az, de ha tényleg jó és bizalmi viszonyban vagyok az illetővel, akkor poén:). Meg azért ebből nem kell nagy ügyet csinálni, mindenki jobban jön ki belőle, ha az ember elvicceli a dolgot.
2018. szept. 22. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt csak páromtól nézem el. Még randi fáisban sem férne bele. De a páromtól se díjazom, mert ezekszerint folyton hátra kell néznem mellette. Rühellem. Amiiirbezt csinálja, mindig hátrarúgok.
2018. szept. 22. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet tesz az kinyilvánítja hogy a nőt egy kuvrának nézi aki bármire kapható bárkivel.

Én az egyik pácienst csaptam pofon ezért, úgy hogy lerepűlt a szemüvege.

2018. szept. 22. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
K**va egyszerű a képlet: Ha ezt egy +180-as, sportos, menő, nagyfarkú szépfiú csinálja, akkor megy a viháncolás meg a bratyizás, de ha megmerné ezt tenni egy 170 mély, vékony/dagadt ürge, akkor egyből feljelentené szexuális zaklatásért. Neked kell érezni, hogy mennyire vagy vonzó pasi és tudnod kell hol a határ. Az ilyen viselkedés csak a vonzó pasik privilégiuma.
2018. szept. 22. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
Sosem voltam elég "jó csaj" ahhoz, hogy velem csináljanak ilyesmit, és mivel tudtam, hogy ez az oka, kicsit még örültem is volna, ha valaki mégis.
2018. szept. 22. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én büszkeségemet ez sérti, bármennyire is "jó" pasi az illető. Párkapcsolatban más, de ott is csak négyszemközt szeretem, mások előtt mutatóba nem, mert az proli, suttyó dolog.
2018. szept. 22. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahol ilyesmi megengedett, ott a háttérben szex is van. Nehogy azt hidd, hogy haverként, ismerősként ilyet engednének. Maximum nem tudsz róla, de minek is verjék nagydobra az ilyesmit főleg ebben a korosztályban?
2018. szept. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!