Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mennyire gyakori jelenség, hogy kevésnek érzik magukat egy férfihoz?
A fordított esetet ismerjük, egy önbizalomhiányos férfi csekély eséllyel indul a nők kegyeiért. De a nőknél ugyanez hogy zajlik? Ilyenkor még "puhíthatók" és lehet kapcsolat a dologból? Vagy be sem adják a derekukat? Esetleg ez már messziről lerí róluk, a kisugárzásukat negatívan befolyásolja és emiatt taszítja a férfiakat?
Lányok, nők, volt már veletek ilyen? Lett végül kapcsolat belőle(mert az udvarlás hatásos és kitartó volt), vagy rendszerint ugyanaz van, mint fordítva, hogy kapcsolat az ilyen helyzetből nem születik?
#1 vagyok.
Csak ironizálok, ezt hol 0%-ra értékelik, hol 100-ra. 😎
Belülről nem érzem magam kevésnek senkihez, mert ez hülyeség, senki nem több vagy kevesebb, hanem mások vagyunk. Van akihez illünk, van akihez nem.
A külsőmet tekintve biztosan lennének fenntartásaim mert átlagos vagyok, van rajtam túlsúly is. De ott sem a férfihez érezném kevésnek magamat, hanem más nőkhöz, akik csinosabbak nálam. (és akik esetleg majd kellhetnek neki helyettem)
Egyszerűen eszembe sem jutna magam egy férfivel összevetni semmilyen szinten, értelmezhetetlen ez a dolog számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!