Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a jelenség?
Imádom, hogy minden suttyó viselkedést elneveznek...
Én ugyan nem csináltam, de az, hogy valaki egy szar alak és úgy is viselkedik, kár firtatni. Mind mástól az. Az ilyet ki vágnám és nem elemezném.
Egyszerű játszma. Velem is csinálta egy illető, rákérdeztem, hogy miért vagyok leszarva 2 napig, utána meg miért tesz úgy, mintha normálisan viselkedett volna velem. Azt mondta, nem árt egy kis vágyakozás, így legalább jobban örülök neki, ha újra találkozunk, mintha a nyakamon lógna.
Megmondtam neki, hogy játssza ezt az agyilag hozzá illő tinilányokkal, én lépek inkább olyan férfit keresni, aki nem taktikázik.
Ha valaki tetszik/kedvelem/szeretem, mindent megteszek, hogy minél többet lehessek vele. Persze, józan ésszel, nem elhanyagolva más fontosat, de sosem tennék ilyet, hogy direkt húzom. Nincs szükségem arra, hogy valaki csak a szeparációs szorongás miatt legyen értem oda. Szánalmas.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!