Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első generációs értelmiségi párkeresési esélyei?
Szeretem a családomat, de teljesen más közeg, mint ahova én kívánkozom.
Hogy tudnék beilleszkedni az ilyen "értelmiségi társaságokba"?
Leginkább azért izgat ennyire a dolog, mert aki most tetszik, sikeres orvos szülők gyermeke...
Társadalmi háttér tényleg ilyen sokat számít párkapcsolatokban? Hogy tudnám áthidalni ezeket az különbségeket?
Köszi a választ! És neked mi a véleményed ezekről? Jól vettem ki a szavaidból, inkább az anyukád családja szimpatikus?
Szívesen fogadom mások tapasztalait, véleményét is!
Bár én sosem tartoztam bele az elitbe...de volt részem megismerni őket..Olyan sulikba és körökben mozogtam gyerekként..Nem egy osztály társamnak az xy rokona vagy szülője ott csücsült a parlamentbe...Öszinte leszek veled OKÁDOK TŐLÜK..Iszonyat gusztustalan emberek...Ha keresztény értelmiségi akkor ott ugy festett a dolog h a leg..ecib..és vasárnap elmegy a templomba és ezért ő egy jó ember...Ha nem keresztény akkor csak simán egy fő gci és utána előadja a jaj őt üldözik és mindenki gyűlöli mert az emberek rasszisták és kirekesztők...Kb ez az önvédelemből oda megyek hozzád szünetbe és megverlek mert te konzervativ nci vagy és ha majd felnősz üldözni fox.
Gondok párkacsolatban rengeteg lesz.Főképpen a szülök a helyzet meg a pénz..A szülők nem fognak neked örülni mivel általában már van nekik kiszemeltjük a fiacskájuknak...Fúrni fognak és lejáratni még ha nem is veszed észre...
Ha ezt nem teszik még akkor is soxor kinos lesz..pl elhivnak nyaralni..Hidd el az nem a balaton lesz...És mikor azt mondod valami hülye kifogással h jaj most nem jó de utána menjünk le a balcsira...derül ki h ,ja bocs nem jó mert akkor svájcba megyünk vagy mit tom én...nyarat kb végig nyaralgatják..Ha elmész velük mert jó fejek és fizetik az meg ciki azért egy idő után de ezt ugye embere válogatja h te milyen vagy...Szóval egy gazdag pali még oké de az se egy séta galopp pl mikor mint a macska úgy kell osonnod a házba mert ha valamit eltörsz leversz megsértesz az több havi fizud lesz..vagy mikor érzed h folyton figyelnek..bennem mindig az volt h biztos attól félnek h mit viszek haza :D :D ...DE AZ ELITBE BELE MENNI ÖNGYILKOSSÁG...
Amit írtam az általánosítás vlt biztos vannak nagyon rendes emberek is az elitben(én még nem ismertem egyik oldalról sem...úgy h velem voltak roppant rendesek...viszont pl láttam h mit csinálnak mikor egy szegényebb illető jár a gyermekükkel..)Illetve abból már házasság lett.. 3 ilyen családot is ismerek és ez úgy néz ki h a szegényebbik gyereket folyton szurkálják alázzák így vagy úgy de éreztetik vele h kevesebb ...egy idő után ő próbál vissza szólni kitörni ebből amiből csak konfliktusok vannak meg veszekedések...Még egyik sem vált el de szerintem időzített bomba... a házasságuk.. :(
Ja a szülők mindig ott lebzselnek körülöttük...Mert azt ne hidd h majd jól elköltöztök valahova a fenébe tőlük...neeem...majd ugy lesz megoldva h kaptok egy szép házikót vagy villát kb 10percre tőlük gyalog :D
Szerintem hagyd a fenébe...jó tanács
Rem tudtam segíteni..
Utolag, de nyomtam mindenkinek egy zold kezet.
Velemenyeket tovabbra is szivesen olvasok. :D
"Jól vettem ki a szavaidból, inkább az anyukád családja szimpatikus?"
Jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!