Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazából az hátráltat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából az hátráltat a párkeresésben, hogy nem tudom elfogadni a rondaságomat? F

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Nőként mondom, hogy szerintem akármilyen nőről beszélünk, akk is könnyebb nekünk hapsit találni. :D

Jó, azért az is igaz, hogy a ronda dagadt nők is csak járnak valami szintjükön lévő ronda hapsikkal, de ahogy én a környezetemben láttam, a ronda nők csapnak le ezekre a hapsikra, akik nímand szintjén élnek, de akk is...:D

2018. szept. 21. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem tényleg fejben sok minden eldől. Ha ronda is valaki,de közben önmagát szépnek képzeli,úgy viselkedik,úgy beszél stb akkor szinte garantált a nagy siker. Főleg férfiak esetében igaz ez. Számtalan ilyen férfit látok,hogy basszus tényleg ronda,de olyan szövege van,akkora önbizalma stb,hogy szinte akárki összejönne vele és mindig van barátnője is stb.

Én amúgy nő vagyok,de magamról pl utóbbi pár évben azt gondolom,hogy nagyon ronda vagyok,meg alapból tényleg nem vagyok szép ezt nem csak gondolom. Azóta nincs pasim se. Viszont pár éve amikor még nem gondoltam ezt,sőt full úgy éltem,hogy én nagyon szép,különleges csja vagyok,és egyáltalán örülhet az a pasi aki megkap,akkor végig folyamat volt pasim. És igaázból nem is akármilyen fiúk,baromi helyesek. Szóval mikor mostanában agyaltam rajta,hogy basszus ugyanígy néztem ki 10 éve is mindig volt barátom,tényleg bárkit megkaptam akit akartam,most meg kb 2-3 éve senkim,magamat rondának tartom,nem merek ránézni senkire stb . Szóval ez szerintem tényleg fejben dől el. Rengeteg olyan igénytelen embernek van párja,hogy döbbenet és igen ők magukat elfogadják,rajtuk nem érződik az mint pl rajtam,hogy azt gondolom bocs,hogy élek. Tudom,ha újra úgy látnám magam mint régen tuti lenne párom.És férfiaknaál hatványozottan igaz,hogyha önmagát jónak gondolja bárkit megkaphat kb.

2018. szept. 21. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Látom, ki lett törölve az első válaszom. Nem tudom miért. Akkor szigorúan a kérdésre koncentrálva.

Kérdező, miből gondolod, hogy ronda vagy? Csak te látod magad annak, vagy erre következtetsz az ismerkedés során szerzett tapasztalatokból? Ha például jól indul neten az ismerkedés, de képcserénél mindig megszakad, akkor tényleg gond lehet a külsőddel. Innen nem tudjuk megmondani.

2018. szept. 21. 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

Ha rondának látod magad, akkor nem fogsz nőt találni mert sugárzik belőled az önutálat. Ez az első lépés, de gondolom vannak nálad egyéb bajok is, ha ott tartasz, hogy te ronda vagy.

Szóval akkor az alapok:

Sportolj.

Öltözz fel normálisan. (a stílus nem csak pénz kérdése)

Szerezz egy normális hobbit. (lehetőleg ne tipikusan férfias hobbit [pl. asztali szerepjáték / videójátékok stb.).

Fejleszd a lexikális tudásodat.

Ha ezek még nincsenek meg, akkor ne a társkeresésen törd a fejed, hanem kapd össze magad.

Irtó nehéz már párkapcsolatban élve fejleszteni magadon. Tapasztalat.

Van kövér ismerősöm, jelenleg munkanélküli, akinek a párkeresés a legnagyobb gondja, hiába mondom neki, hogy a 120 kilos férfitest csak akkor vonzó egy nő számára, ha az a 120 kilo inkább izom, mint zsír és ha nincs munkája, az egy nőnek sem lesz vonzó életmód, egyszerűen nem jut el a tudatáig az infó.

Egy sportos, munkahellyel rendelkező férfi, aki meg tud szólalni több témakörben előbb-utóbb talál magának hozzá való nőt. Akkor is, ha az arca csak 1 fokkal szebb, mint az ördög segglyuka.

2018. szept. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!