Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket miért vonzzák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért vonzzák a jó-drága kocsik annyira?

Figyelt kérdés
Ez valami tudatalatti dolog náluk?

2018. szept. 20. 22:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%

A férfiakat miért vonzzák a jó, drága kocsik?

Az én környezetemben éppen a férfiak vannak oda az autós műsorokért, autóbemutatókért. Amikor a férjem új kocsit vett (Mazda CX-5), az összes férfirokon tolongott, hogy vezethesse egy kört. A nőket meg pont hidegen hagyta.

Most meg a kocsi még 2 éves sincsen, a férjem a múltkor valami Mercédeszt látva megjegyezte, hogy lehet, hogy le kéne cserélni olyanra. Én meg mondom,hogy minek, hiszen ez is tök új még? Amúgy nekem fel se tűnt, hogy a másik kocsi Mercédesz, amíg a férjem nem mondta.

2018. szept. 21. 07:52
 22/34 anonim ***** válasza:

És férfiakat miért vonzzák? Na, ugyanazért.

Habár a kijelentésed nem minden nőre igaz.

2018. szept. 21. 08:13
 23/34 anonim ***** válasza:
Nőként én is megnézem a jó-drága autókat. Nem tudom megmondani, miért, de úgy "vonzza" a tekintetet. Ha ismerősi körnen van ilyen, keresem az alkalmat, hogy vigyenek vele egy kört (nekem nincs jogsim). De a páromnak pl ne volt autója, mikor összejöttünk, szóval nem ez alapján választok. Talán valami olyan lehet ez, mint mikor a pasik megnézik a nagy melleket - látványnak jó, de nem ez alapján választanak.
2018. szept. 21. 08:48
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább az érdekel, miért mindig a BMW-t emlegeti mindenki, amikor a neten statisztikákból látható, hogy a legtöbbet szervízre szoruló, legmegbízhatatlanabb márka. Miért pont a leggagyibb márkából lett presztizsmárka? Én ezt az ellentmondást nem értem. A józan ész azt diktálná, hogy a legjobb, legmegbízhatóbb, szervízt csak a kötelező olajcserén látott autó lenne az álom. Ehhez képest mi a jófenéért BMW-zik mindenki?
2018. szept. 21. 08:55
 25/34 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó: Valaki erre azt válaszolta nekem, hogy épp ebből látszik, hogy jómódú valaki, hogy magasról letojhatja mikor romlik el az autó, mert bármikor futja szervízre, illetve akár újat is vehet rögtön, ha ledöglik az előző. Ugyanez érvényes arra, hogy mennyit fogyaszt. Aki ilyet vesz, azt ne érdekelje már mennyit fogyaszt.

Szóval aki igazán dőzsölhet, az nem kell, hogy ilyen szempontok szerint válasszon.

2018. szept. 21. 09:35
 26/34 anonim ***** válasza:

"A nőket" nem vonzzák. Egy csoportjukat igen.

"A környzezetemben azt látom, hogy egy drága autóval bárkit fel lehet szedni manapság. Ez régebben is így volt?"

Nem, régebben inkább a porta számított, a jószág, stb. Mifelénk még megmaradt a mondás, hogy olyan fiúhoz kell hozzáadni a lányt, akinek a ganédombja látszik a lány családjának a birtokáról - vagy azért, mert olyan hatalmas, ami nagy gazdaságot mutat, vagy pedig azért, mert közel van, és akkor tök jól lehet majd egyesíteni a két birtokot.

Manapság vannak, akik pénz alapján választanak párt. Régen MINDENKI pénz alapján házasodott.

Ja, sok csóri gyökér ezt hiszi, vagiznak az ezer éves leharcolt bömössel, és nem veszik észre, hogy mindenki röhög rajtuk :DDD

Komolyan azt hiszed, hogy ha egy csajnak a pénz és az értéktárgyak fontosak, akkor nem tudja majd belőni, hogy egy kocsi mennyibe kerül? :D

Ezt én se értem, miért pont a lestrapált hulladék számít menőnek.

Ha már mindenáron kocsi alapján kellene pasit választanom, akkor inkább azt nézném, melyik pasinak van elég agysejtje: melyik választ jó ár-érték arányú, megbízható(!!), az ő igényeinek valóban megfelelő autót.

Szerintem cikibb a lerobbant szipiszupi németprémiummal dekkolni az út szélén autómentőre várva, mint vígan elsuhanni mellette egy kevésbé menő, de megbízható japán benzinessel. ;)

2018. szept. 21. 11:23
 27/34 anonim ***** válasza:
10%

#24 még is kiválóan lehet felszedni vele nőket, mert ezt ismerik, és úgy tudják drága.

Az összes német presztízsautó egy tiszta szégyen hulladék, ami többet van szervizben mint úton, de régen ez nem így volt.

A múltból van a hype körülöttük, na meg a marketing.

#21 igen, mert tudják, hogy a drága kocsikkal jó nőket lehet felszedni.

2018. szept. 21. 18:51
 28/34 anonim ***** válasza:

Azért mert drágák ezért kevés embernek vannak. Pont ezért értékesek.

És a tulajdonosuk valszeg nem egy munkanélküli alkesz hajléktalan. Hanem olyan a háza is... stb dolgai.

Ezért. Az már más kérdés h az ilyen pasi nem fog összeállni egy átlagos v az alatti növel csak a fullos cicababákkal. És azzal is csak a szexre.

2018. szept. 23. 21:46
 29/34 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ. Egy csúcspasi simán lefekszik átlagcsajjal is egy buliból, mondván "egy patront megér", de megtartani csak annyira fogja, mint bármelyik más csajt. Miután ráun, kidobja.
2018. szept. 23. 21:47
 30/34 anonim ***** válasza:

Ja nem alkesz, ők már egy szinttel feljebb játszanak, kokót szippantgatnak :D

Már aki. Mert sok csóró veszi a drágának látszó kocsit, amibe mindig 5000-ért tankol :)

2018. szept. 24. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!