Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a hasonló a hasonlót, vagy az ellentétek vonzzák egymást?
Még valami: még abban az esetben is kell lennie valami közösnek, ha érdekesnek talál.
Ha teljesen különbözöl tőle, akkor az nem jó.
Az "ellentétek vonzzák egymást" egy téveszme.
Sportos = sportos
Dagadt = dagadt
Nincs ellentètek vonzzák egymást baromság.
Szerintem noszensz kérdés, ez értékrendtõl függ. Nincs erre törvény.
Sokféle emberrõl állíthatom, hogy õ az én “ellentétem”, sok ember különbözik tõlem sokféleképpen. Mégis mindegyik más megítélés alá kerül.
Sokféle ember van, akivel hasonlóságokat fedezek fel, de ettõl még nem fogok akármelyikhez vonzódni, csak mert valamiben hasonlítanak rám.
Amúgy senkinek sincs 1 db ideális tökéletes ellentéte vagy tökéletes hasonmása, de amúgyse kell így elképzeld a potenciális partnered.
Amúgy a párommal úgy vagyunk, hogy hasonlóságaink is vannak ÉS ellentétes tulajdonságaink is emellett.
#6 Az aztán a felszínesség:)) Mintha a külsõség lenne az egyedüli tulajdonsága az embernek.
Attól, hogy valaki azonos súlycsoportban van veled, még lehettek ellentétek más szempontból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!