Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek párkapcsolat kialakításánál a "hasonló a hasonlót vonzza" vagy az "ellentétek vonzzák egymást" elv jött be jobban?
Mi a fontos: hogy hozzátok hasonló ember legyen a párotok(természet, habitus, hobbik, célok, érdeklődés, stb...), vagy pont az a jó, ha a másik minden különbözik tőletek, mert általa egy új, eddig ismeretlen világ nyílhat meg előttetek?
Tehát: a hasonlóság számít vagy az ismeretlen izgalma?
Várom a válaszokat - elméleti szinten és gyakorlatban megtapasztaltak alapján is.
Egy film jutott eszembe ezzel a témával kapcsolatban: az Igenember c. filmet látta már valaki Jim Carrey-vel?
Adott volt egy besavanyodott ürge, és beleszeretett egy pörgős, vagány csajba, aki miatt aztán mindenféle őrültségbe belement. Kalandossá vált az élete. Szerintem ez simán működhet a való életben is.
Hasonló a hasonlóval. A való életben ritkán idomulnak az emberek, a legtöbb ellentétek vonzzák egymást kapcsolat rövid életű, mert valamelyik fél nem tudja elfogadni a másik döntéseit vagy akár saját magát.
Itt is láttam már nők által feltett kérdést amiben azt ecsetelte, hogy a barátja biztos nem szereti mert ő nem olyan pörgős és hiába próbálkozik neki nem megy.
"Szerintem ez simán működhet a való életben is."
Nagyon ritkán, és akkor sem változik meg senkinek a személyisége drasztikusan. Ilyen tényleg csak a filmeken létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!