Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek párkapcsolat kialakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek párkapcsolat kialakításánál a "hasonló a hasonlót vonzza" vagy az "ellentétek vonzzák egymást" elv jött be jobban?

Figyelt kérdés

Mi a fontos: hogy hozzátok hasonló ember legyen a párotok(természet, habitus, hobbik, célok, érdeklődés, stb...), vagy pont az a jó, ha a másik minden különbözik tőletek, mert általa egy új, eddig ismeretlen világ nyílhat meg előttetek?

Tehát: a hasonlóság számít vagy az ismeretlen izgalma?

Várom a válaszokat - elméleti szinten és gyakorlatban megtapasztaltak alapján is.

2017. ápr. 4. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlo, vilagnezetben, termeszetben, celokban. Erdeklodesben nem art, ha vannak atfedesek, hobbiknal is jol jon de itt nem feltetel, teljesen jo az is, ha kulon hobbijaink vannak amikkel kulon foglalkozunk. En eleg nyitott vagyok alapbol mindenfelere, ehhez nem kell egy masik ember, hogy belevigyen. Viszont ebben is jo, ha hasonlitunk, hogy legyen o is nyitott.
2017. ápr. 4. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót. Az ellentétessel borzalmas kapcsolatunk volt.
2017. ápr. 4. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Célokban, főként a közös célokban mindenképp kellene hasonlóság, vagy legalább ne teljes ellentét. A természetre és habitusra nézve mindkét eset jó és rossz is lehet, attól függően, hogy egymásra milyen hatással vagyunk. Például, két otthonülő ember le is húzhatja egymást a totál unalomba, egy visszahúzódóbb embert pedig egy pörgősebb kissé szociálisabbá varázsolhat. Hobbik és érdeklődés szintjén valami átfedés nem árt, mert akkor elég nehéz mindkét félnek megfelelő közös programot találni, de szerintem fontos, hogy legyen olyan, amit külön csinálnak.
2017. ápr. 4. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Ismerek egy pasast, aki tökre az ellentétem, és tuti, hogy mindketten irritáljuk a másikat, nem csak egyoldalú!:)
2017. ápr. 4. 17:43
 5/13 anonim ***** válasza:
*elképzelni se tudnék vele párkapcsolatot, feszengenék még mellette feküdni is az ágyban .
2017. ápr. 4. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, mégegy, 4. és 5. vagyok, taszít az emberkének a személyisége. De külsőre nagyon jól néz ki.
2017. ápr. 4. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
"másik minden különbözik tőletek, mert általa egy új, eddig ismeretlen világ nyílhat meg előttetek" - az a világ eddig nem sok jóval kecsegtetett. Inkább a hasonlóval elvben hiszek hosszútávon.
2017. ápr. 4. 17:47
 8/13 A kérdező kommentje:

Egy film jutott eszembe ezzel a témával kapcsolatban: az Igenember c. filmet látta már valaki Jim Carrey-vel?

Adott volt egy besavanyodott ürge, és beleszeretett egy pörgős, vagány csajba, aki miatt aztán mindenféle őrültségbe belement. Kalandossá vált az élete. Szerintem ez simán működhet a való életben is.

2017. ápr. 4. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Hasonló a hasonlóval. A való életben ritkán idomulnak az emberek, a legtöbb ellentétek vonzzák egymást kapcsolat rövid életű, mert valamelyik fél nem tudja elfogadni a másik döntéseit vagy akár saját magát.

Itt is láttam már nők által feltett kérdést amiben azt ecsetelte, hogy a barátja biztos nem szereti mert ő nem olyan pörgős és hiába próbálkozik neki nem megy.

2017. ápr. 4. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez simán működhet a való életben is."

Nagyon ritkán, és akkor sem változik meg senkinek a személyisége drasztikusan. Ilyen tényleg csak a filmeken létezik.

2017. ápr. 4. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!