Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek párkapcsolat kialakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek párkapcsolat kialakításánál a "hasonló a hasonlót vonzza" vagy az "ellentétek vonzzák egymást" elv jött be jobban?

Figyelt kérdés

Mi a fontos: hogy hozzátok hasonló ember legyen a párotok(természet, habitus, hobbik, célok, érdeklődés, stb...), vagy pont az a jó, ha a másik minden különbözik tőletek, mert általa egy új, eddig ismeretlen világ nyílhat meg előttetek?

Tehát: a hasonlóság számít vagy az ismeretlen izgalma?

Várom a válaszokat - elméleti szinten és gyakorlatban megtapasztaltak alapján is.

2017. ápr. 4. 17:23
1 2
 11/13 1112 ***** válasza:

4.5.6.vagyok megin

Azt, hogy ellentétek vonzzák egymást, azt nem így vicceskedve szokták megjegyezni, azért, mert olyan hihetetlennek tűnik, hogy ritka is? Én arra gondolnék, hogy ez ilyen jellegű dolog csak, mint amit utálok, és butaságnak tartok, hogy " a kivétel erősíti a szabályt" De miér'? Pont, hogy gyengíti. Szóval ezt is csak így megjegyzik, és próbálnak poénosak lenni énszerintem, de attól még lehetséges, hogy működhet. Meg ez lehet, hogy kicsit ilyen kétkedős, hogyha külső személy mondja, ha meg a pár egyik tagja mondja, akkor az meg arra vonatkozik, hogy próbálja befolyásolni és meglágyítani kicsit a kételkedő(ke)t, hogy ne kételkedjen; és akkor így mosolyogva mondja a párnak a tagja, hogy "olyanok vagyunk, mint a mágnes". Szóval hogy próbálja meggyőzni a kívülállót, hogy ne kételkedjen már annyira, ne ítélkezzen csak úgy hirtelen a kapcsolatuk fölött, mert ez a dolog mégis működik.

2017. ápr. 4. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Ellentét. Sokkal jobban éreztem magamat azokkal a lányokkal, akikkel nagyon különböztünk.
2017. ápr. 4. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
"Suba a subához, guba a gubához." Nem véletlenül született ez a mondás...
2017. ápr. 4. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!