Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket miért vonzzák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért vonzzák a jó-drága kocsik annyira?

Figyelt kérdés
Ez valami tudatalatti dolog náluk?

2018. szept. 20. 22:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
#9 húú de szeret valaki kötekedni 😄😉
2018. szept. 20. 22:59
 12/34 anonim ***** válasza:
44%

Is-is. A drága, jó kocsi sok pénzt sugall nekik.

De sokan ezt kihasználva etetik be a nőket a 15 éves bmwkkrl, meg az első blikkre gazdagság látszatával.

Aztán mikor kiderül az igazság, akkor már megvolt a csaj, és megy a pityergés, hogy milyen disznók a pasik. Majd újra kavarás egy ugyanilyen műmájer kamugéppel :)

2018. szept. 20. 23:23
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én meglatasom szerint nem elsősorban a drága autók vonzzák a nőket (mar akit) hanem a benne ülő férfiak, akik nagyon magabiztosak, a magabiztosság pedig vonzó
2018. szept. 20. 23:27
 14/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez a jelenség egyedül a ti fejetekben létezik, legalábbis ebben a formában. Addig még oké, hogy egyes nők (rohadtul nem mindegyik) a pénzes pasikra utaznak, de miért pont az autót kell kiemelni az összes - egyébként sokkal jelentősebb - előnyről, amit a nagy vagyon kínálhat? Én pl. konkrétan lószart sem tudok a kocsikról, még az árakkal sem vagyok tisztában, nemhogy a teljesítménnyel vagy a strapabírás mértékével, alig ismerek fel néhány márkát, és bármiben le merem fogadni, hogy ezzel minimum a nők fele így van.
2018. szept. 20. 23:45
 15/34 anonim ***** válasza:
*előnyről = előny közül
2018. szept. 20. 23:46
 16/34 anonim ***** válasza:
28%
A fogyasztói társadalom egyik rákfenéje, hogy minden forintosítható, újabban már az érzelmek is. A jó kocsi státusszimbólum, azt sugallja, hogy a pasasnak van dellája dögivel.
2018. szept. 21. 02:57
 17/34 anonim ***** válasza:
A jó
2018. szept. 21. 06:30
 18/34 anonim ***** válasza:
A jó drága kocsik nem vonzanak, a közepesen drágák igen.
2018. szept. 21. 06:31
 19/34 anonim ***** válasza:
Csak drága ruhákkal:)
2018. szept. 21. 06:41
 20/34 anonim ***** válasza:
#12 szerintem ha ez így van, nincs is vele gond. Megérdemlik egymást. :)
2018. szept. 21. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!