Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért vonzzák a jó-drága kocsik annyira?
Figyelt kérdés
Ez valami tudatalatti dolog náluk?2018. szept. 20. 22:14
11/34 anonim válasza:
#9 húú de szeret valaki kötekedni 😄😉
12/34 anonim válasza:
Is-is. A drága, jó kocsi sok pénzt sugall nekik.
De sokan ezt kihasználva etetik be a nőket a 15 éves bmwkkrl, meg az első blikkre gazdagság látszatával.
Aztán mikor kiderül az igazság, akkor már megvolt a csaj, és megy a pityergés, hogy milyen disznók a pasik. Majd újra kavarás egy ugyanilyen műmájer kamugéppel :)
13/34 anonim válasza:
Az én meglatasom szerint nem elsősorban a drága autók vonzzák a nőket (mar akit) hanem a benne ülő férfiak, akik nagyon magabiztosak, a magabiztosság pedig vonzó
14/34 anonim válasza:
Szerintem ez a jelenség egyedül a ti fejetekben létezik, legalábbis ebben a formában. Addig még oké, hogy egyes nők (rohadtul nem mindegyik) a pénzes pasikra utaznak, de miért pont az autót kell kiemelni az összes - egyébként sokkal jelentősebb - előnyről, amit a nagy vagyon kínálhat? Én pl. konkrétan lószart sem tudok a kocsikról, még az árakkal sem vagyok tisztában, nemhogy a teljesítménnyel vagy a strapabírás mértékével, alig ismerek fel néhány márkát, és bármiben le merem fogadni, hogy ezzel minimum a nők fele így van.
16/34 anonim válasza:
A fogyasztói társadalom egyik rákfenéje, hogy minden forintosítható, újabban már az érzelmek is. A jó kocsi státusszimbólum, azt sugallja, hogy a pasasnak van dellája dögivel.
18/34 anonim válasza:
A jó drága kocsik nem vonzanak, a közepesen drágák igen.
20/34 anonim válasza:
#12 szerintem ha ez így van, nincs is vele gond. Megérdemlik egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!