Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy pl. egyetemen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy pl. egyetemen, hogy próbálkozott egy lánynál, és nem lehet semmi, pedig szerelmes belé, és minden nap látja?

Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokakkal van ilyen, ha ettol neked jobb.
2018. szept. 19. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, másik oldalról írok. Belém belém volt zúgva egy srác egyetemen, és majdnem minden nap találkoznunk kellett. Elég kellemetlen volt, de mindketten túléltük.

Ne legyél olyan mint ő volt, ne zaklasd a csajt :D

2018. szept. 19. 14:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor csak van más is a teremben, aki így járt. Mert rajtam sem látszik hogy szenvedek belülről... ennél nagyobb büntetés nincs a világon... jó nyilván van, de nekem most ez a legnagyobb...
2018. szept. 19. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz kurzusokat váltani? Nagy létszámú előadáson meg elülsz tőle minél messzebb..
2018. szept. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!