Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha randiztok valakivel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randiztok valakivel, és szemlesütve kiböki, hogy még sosem volt szerelmes, akkor hogy reagáltok?

Figyelt kérdés

Mintegy szégyellve bevallja, hogy még sosem érzett ilyet. Természetesen kapcsolatai már voltak, de sosem tudta teljesen önmagát adni bennük, túl szigorúan volt fogva, be volt korlátozva vagy a kezdeti nagy lángolás átcsapott egy érzelmi sivárságba. De az az igazi forróság még sosem volt meg neki.

Nyilván ha ezt a randipartner bevallja, azzal nyomást helyez rád, kvázi kihívás elé állít - mivel te lehetsz az első, akivel ezt megélheti, oda kell tenned magad. Más részről viszont kiábrándító is lehet, van, aki ennél a pontnál egyszerűen feladja, megszűnik számára a varázs.

Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben? Lemondanátok a folytatásról, elkedvetlenítene ez a "vallomás" vagy felszívnátok magatokat és még nagyobb elánnal vetnétek bele magatokat a folytatásba? Lelombozó ez vagy inkább ösztönző ereje van?

2018. szept. 8. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy. Teljesen normális dolog, hiszen az ember életében (a szerencsésekebbében) maximum 1x v.2x él át ilyet. A többi meg olyan kapcsolat mint amiről írsz.
2018. szept. 8. 09:07
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Szerinted akkor a legtöbb kapcsolatot nem a szerelem tartja össze?
2018. szept. 8. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
13%

2 Pontosan.

Az a szerencsés ember aki átélheti. Nem sokan vannak ilyenek. Mondhatni alig. Ezért sok sok ember kitalálja, mert mással nem tudja magyarázni, hogy csak hormon, meg kémia. Holott ez nincs így.

Isten egyetlen egy embert rendelt melléd. Nem többet.

Van aki elszalasztja, van aki egyéb oknál fogva-félre megy, tőle idegennel köt házasságot, és mire megérkezik az a személy az életébe, aki neki lett rendelve, már foglalt.

Van aki van olyan szerencsés, hogy megismeri, de különböző befolyások miatt el is veszti az illetőt.

Szóval elég sok tényezős dolog. Alig van olyan ember a világon, aki jókór, van jó helyen.Ezek azok, akik hallgatnak Istenre, és tűrelmesen várják a másik felüket. És azonnal felismerik amint megérkezik az életükbe.

2018. szept. 8. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
13%

3 Nem véletlenül vannak a szerencsétlen kapcsolatok, amik teljesen egyértelműek, hogy két össze nem illő ember került házasságba. Ezek a házasságok rendszerint felbomlanak és különböző sérüléseket okoznak az adott embereknél, amit vagy kihevernek vagy nem.

Meg léátezik olyan is, hogy két nem összeillő ember házasságot köt, és menet közben megtér Istenhez, és Isten belép a házasságukba, és szellemi módón rendezi a kapcsolatát a két embernek, így megerősödik az ilyen házasság, és előfordul benne, hogy érzelmek is lesznek. De ez Isten nélkül nem megy.

A kősziklára (Jézus-ra) épült ház, nem mást takar mint a házasságot. Ha Kősziklára Jézusra építkezel, és IŰsten valóban belépett abba a házasságba, azt akár milyen hányattatások, próbák is érikk mindig fennmarad. Ott nem lesz válás.

Ha homokra (csak világi) egy kissebb megrázkódtatás is válást eredményez. Nem bírják ki a nagyobb problémákat.

2018. szept. 8. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
*Isten; érik
2018. szept. 8. 09:36
 6/10 peca1000 ***** válasza:
64%

Na és akkor mi van, ha nem járta át a lelkét mámoros tűz, hogy nem érzett még senki iránt forró szerelmet, igazi mély érzèseket?

Az emberek nagy része ilyen.

Erről nem kell beszélni randin, csak akkor ha kifejezetten érdekli a másikat. Vagy annyit mondasz, ehhez neked hosszú idő kell.

A mai világban erre törekednek a legkevésbé.

Vannak a romantikafüggök, ez náluk jelenthet valamit, de èpeszű ember kerüli őket, mert egy kapcsolat náluk addig tart, amíg nagy a szerelem.

2018. szept. 8. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Először azt gondolnám, hogy egy éretlen gyerek. Nem volt még szerelmes, oké, nem valami szégyellnivaló dolog ez felnőttek között. Aztán mikor megtudom, hogy több kapcsolata is volt már, akkor egyből rájövök, hogy nem egymást keressük. Nem vagyok a híve annak, hogy "hát, végül is jó pasi/nő vagy, jöjjünk össze aztán majd lesz, ami lesz", csak olyannal jönnék össze, akivel kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba, olyannal nem, aki út közben dönti el, hogy mi legyen és nyugodt lélekkel közli majd, hogy "hát bocs, mégsem vagyok szerelmes beléd", miközben én szívem-lelkem beleteszem a dologba.
2018. szept. 8. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt nehezen értem. Pl. Sokat szerelemnek nevezik a puszta érzéseket, vonzalmat, erõs tetszést és érdeklõdést a másik személy iránt. Sokan nem élnek át “igaz szerelmet”, de nem is mennek bele olyan kapcsolatba, ahol semmit nem éreznek. Emiatt én is furcsállom a srácot. Így, hogy kapcsolatokban volt szerelem nélkül, eléggé rossz szemmel néznék rá és kétszínūnek tartanám. Minek ment kapcsolatba, ha nem érzett semmit?

Az érthetõ, hogy sosem érzett “igaz szerelmet”, de az nem, hogy sosem volt szerelmes, annak ellenére, hogy kapcsolatai voltak.

Mit jelentsen az, hogy “kihívás elé állít”? Elég erõltetetten hangzik, az ilyesmi magától jön, nem várjuk el a markunkat tartva a másik embertõl. Igazából hülyén hangzik így: “sosem voltam szerelmes, szeretném, ha te lehetõvé tennéd, hogy végre az legyek”

A szerelmes kapcsolatok inkább úgy indulnak, hogy kezdéstbõl érzelmeket táplálunk egymás iránt, és azokról beszélünk, abból építkezik az egész, nem pedig az elvárásainkat lebegtetjük.

Én jól megvagyok önmagammal és nem kell versengenem az exekkel, sem bizonygatnom.

2018. szept. 8. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkiért nem 'tenném oda magam'. Vagyok amilyen vagyok, ha valakivel kölcsönös vonzalom van, és egymásnak vagyunk rendelve, úgyis egymásba szeretünk, ehhez nem kell kapálózni. Én kilépnék az ilyenből, senki kedvéért nem szeretek kapálózni.
2018. szept. 8. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezném: És belém szerelmes vagy?
2018. szept. 9. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!