Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a férfiak hány %-a nem kell a nőknek? látok egy csomó átlagos férfit nővel, viszont egy csomó átlagos férfit nő nélkül, akár 30 évig is, ők mivel kevesebbek?

egy átlag nőnek is udvarolnak
átlag ronda míg fordítva esély nincs de azért emancipunci van meg az anyádkínja

#12- Ez hol volt? Legközelebb ellátogatnék oda... :)
32/F

KSH-nak van családi állapot %-os megoszlásáról pár táblázata, most telefonon nem túrnám elő, nem nehéz megtalálni.
Abból kiderül, hányan házasok.
Azon túl értelmezhetetlen a kérdés: ki "kell a nőknek"? Aki kapcsolatban van? Aki már nem szűz? Aki jól néz ki? Aki tetszik egy nőnek? Hogy definiálod? Mert így lehetetlen bármit mondani erre.

Amúgy a mai férfiak szánalmasan bénák. En ronda vagyok, mégis szép barátnőm van és így is próbálkoznak lányok. Ma is elhivott egy pincér lány, mert "szép,hogy soha nem jössz be hozzám a munkahelyemre"...
Míg a szingli ismerőseim mit csinálnak? Epmennek dolgozni,hazamennek és ennyi volt. Néha egy sörözés meg focizas meg "gurulok egy kört a kocsival". Ja, meg partyzni járnak. Amúgy otthon verik.
Miközben a diszkón és fesztiválokon kívül mindenhol, minden rendezvényen női többség van... 26/F

az ugye megvan, hogy nem minden férfi kapcsolatfüggő? És nem mindenkinek igénye egy barátnő? SZVSZ a pénzkeresésre, karrierre koncentrálni sokkal eredményesebb, mint energiát és időt ölni egy párkapcsolatba, ami soha nem hozza azt vissza, de ez csak egy szolíd vélemény...
az mitől kapcsolatfüggőség ha valakinek 1 nője van 30 év alatt pl?te karrierista kö..ög

Te Kérdező, nem neked címeztem, hanem a felettem válaszolónak.
Ja, és ezeknek a "karrierista kö..ögöknek" köszönheted, pajti, hogy egyáltalán van még az országban valami nagyon alapszintű infrastruktúra. Az a 2 millió értékteremtő tart el 8 millió parazitát, de ez téged ne zavarjon, átkozódj csak, ahhoz agy se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!