Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna ha a lány késsel, villával enné a pizzát?
Első randi lesz, egy pizzériába megyünk, de én késsel, villával szoktam enni mindent, ezt is. Nem szeretem harapni, meg kézzel megfogni, mert az olyan undorító és mocskos. Sokan emiatt furán néznek, nem akarom, hogy hülyének gondoljon. Másokat ez zavarna? Furának gondolnátok a lányt? Csak érdekel mások véleménye, nem akarom, hogy ezen múljon a dolog.. Köszönöm!
L/22
Én mindig úgy eszem, otthon is. Ki akarna már csuklóig zsíros lenni, hogy utána a poharát se foghassa meg normálisan? Brrr.
(Amúgy felőlem más egye kézzel, semmi bajom vele, csak kicsit fura, hogy mások ennyire szeretnek tökig olajosak lenni, és utána nem hozzáérni semmihez :D De nem szólok bele..)
"Azzal van bajom, hogy a kezem kajás lesz, ha puszta kézzel fogom meg a pizzát, meg ha harapom a szám körül is összekenhetem magam, és én ezt ki nem állhatom."
A szexben is ilyen kényes vagy?
Ugyan nem én vagyok megszólítva a kommenteddel, de kíváncsivá tettél: ezt a párhuzamot miből szedted? Mi az összefüggés aközött, hogy valaki nem akarja a fél konyhát összezsírozni, meg a szexuális habitusa között?
Kézzel eszem a pizzát és még soha semmit nem zsíroztam össze a szalvétán kívül...
Ha nem érted a párhuzamot, akkor sajnállak. Tudod vannak, akik nem fogják meg, nem veszik a szájba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!