Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavarna ha a lány késsel, villával enné a pizzát?

Figyelt kérdés

Első randi lesz, egy pizzériába megyünk, de én késsel, villával szoktam enni mindent, ezt is. Nem szeretem harapni, meg kézzel megfogni, mert az olyan undorító és mocskos. Sokan emiatt furán néznek, nem akarom, hogy hülyének gondoljon. Másokat ez zavarna? Furának gondolnátok a lányt? Csak érdekel mások véleménye, nem akarom, hogy ezen múljon a dolog.. Köszönöm!

L/22

2018. szept. 17. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, amennyiben nem kezdené el mondani nekem, hogy milyen undorító és mocskos, ahogy jóízűen kézzel eszem a pizzámat és nem éreztetne állandóan ilyen hülyeségeket. Ezen felül meg úgy eszel, ahogy jól esik neked.
2018. szept. 17. 20:17
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem zavarna. Én is néha késsel és villával eszem, ha gépezek közben, mert nem akarom összezsírozni a billentyűzetet és az egeret. Amikor csak szimplán tévézek akkor meg kézzel falom. (vagyis szájjal, de kézzel teszem a megfelelő helyre.)
2018. szept. 17. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar, hogy ő meg kézzel eszi, akkor nincs belőle gond. Amúgy nem ezen múlik...
2018. szept. 17. 20:18
 4/15 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%
Étteremben én is késsel villával eszem. Otthon kézzel.
2018. szept. 17. 20:19
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

Én a hamburgert is késsel villával szoktam enni, hogy ha van lehetőség rá :D

22/F

2018. szept. 17. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit vicces inkább, olyan arisztokratikusnak tűnik:).
2018. szept. 17. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Étteremben nem zavarna, de otthon már furcsállnám.

33/F

2018. szept. 17. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Engem csak az indokod zavarna. Mi az "undorító és mocskos" abban, ha kézzel eszed? Szerintem én sokkal alaposabban mosom meg a kezemet, mint azokban az éttermekben, ahol nincs mosogatógép, a konyhai dolgozók az evőeszközöket. Amik ráadásul más emberek is megfogtak, ill. a szájukba vettek, ami ugye az én kezemről nem mondható el. :)
2018. szept. 17. 22:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem a kezem koszosságával van a baj, én tudom, hogy azt mindig megmosom és kézfertőtlenítőt is használok. Azzal van bajom, hogy a kezem kajás lesz, ha puszta kézzel fogom meg a pizzát, meg ha harapom a szám körül is összekenhetem magam, és én ezt ki nem állhatom. Ezért eszek késsel villával.
2018. szept. 17. 23:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Ne így fejezd ki magad, hogy undorító és mocskos. Főleg ne akkor, ha a partnered meg pont kézzel eszik.

Mellesleg nem lenne bajom vele, én a bundáskenyeret eszem így, de nem azért mert mocskos, hanem azért mert nem szeretem, hogy zsíros (olajos) lesz utána a kezem.

2018. szept. 18. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!