Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írta nekem ezt a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írta nekem ezt a lány? Mitől jobb egy "páva"?

Figyelt kérdés

Valahogy szóba került a szex, én mondtam hogy nincs értelme neki irogatni tovább mert nem adja magát. Azt mondta, hogy nekem nem, de lenne olyan pasi akinek Ő írna, hogy dugja már meg.

Egyébként én full jó csávónak tartom magam, ezért is kérdem én, hogy néz ki az ilyen pasi?

Azt mondja szét van varrva, teli van piercinggel, és úgy öltözködik mint egy páva.

Ez egyszerre volt pofon is nekem és dicséret is.

Ugyanis gyerekeknek tartom ezeket (bár a csaj is 20 éves igencsak gyerek), én egy felnőtt férfi vgyok, inget hordok, feliratos ruhát elvből nem, elegáns cipőt, normális nadrág, ha farmer akkor sem szakadt, ezek úgy öltöznek mint egy homeless. Piercing férfin nem jó, csajon jól áll.

Tetkóm van, de nem divatból és nem teljes testem, csak az alkaromon, úgy hogy fedje az ing újja.

A lényeg, hogy én a pénzügyi szférában dolgozok, a fizum kétszer annyi mint tavaly volt. Szerintem egy fehér galléros úriembernek sokkal nagyob respectje van az életben, mint egy ilyen trógernek, kivéve ha zenész vagy, sportoló, színész, Orbán Viktor gyereke, akkor lehetsz páva.

Na mindegy szóval nem értem...

Az jön be a csajoknak, ami én sosem akartam lenni és mindig is taszított. Hogy valaki nem tud semmit, és ezzel próbál kitűnni a tömegből... mondjuk a tetkó szerintem jó, nekem is van az alkaromon, de magam miatt csináltam és akarok is még többet, de nem azért valami marhaságot, hogy a nőknek tetszen, hanem valami olyat ami számomra jelent valamit. És csak feketével, a színes tetkó nálam olyan mint ezek a piros, rózsaszín meg neon zöld ruhák, egy szóval gyerekes, férfi ember legyen már igényes, és ne úgy nézzen ki mint egy 15 éves.

26 F

2018. szept. 14. 21:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Értjük. Különb vagy.

Most jobb?

2018. szept. 14. 22:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Na lehet, hogy mégse vagy egy full jó csávó, ahogyan te fogalmaztál, vagyis az ő szemében biztosan nem.

Nem jobb, de neki ez tetszik, ez ellen nem tudsz tenni, mindenki más tetszik.

Amúgy meg nem kéne általánosítani, mert bár ennek a lánynak az ilyen "pávák" jönnek be, viszont sok olyan lány/nő is van, akiknek meg pont nem az ilyenek jönnek be.

2018. szept. 14. 22:06
 3/17 A kérdező kommentje:
akkor nézz meg élőben
2018. szept. 14. 22:09
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Mit szeretnél ettől az agyatlan tejfogyasztás lánytól felnőtt férfiként? 😆
2018. szept. 14. 22:16
 5/17 anonim ***** válasza:
Tejfogas, nyomorék telefon...😁
2018. szept. 14. 22:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Én meg tejfogyasztós lányt olvastam és nem értettem, hogy ezzel mire célzol. :D

2018. szept. 14. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:
Perverz az autokorrektur. 😂😂😂
2018. szept. 14. 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire jó pasi vagy, akkor tolonganak érted a lányok, nem? Miért érdekel egy leányzó véleménye? Nem vagy az esete és kész. Nekem nem jönnek be e tetkós, piercinges pasik, de az ilyen teféle macskajancsik sem. A fizetésed meg hogy jön ide? Pénzért akarsz magadnak nőt venni? Akkor mégsem lehetsz olyan jó pasi.
2018. szept. 14. 22:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hogy jó pasi vagy-e vagy nem. Ha magadnak megfelelsz az pont jó.

A csajnak nem jöttél be vagy nem jöttél be eléggé/nem vagy az esete. Az írásodból ahigy kiveszem nem egy észlény a csaj ugyanakkor te meg magadat fényezed.

Más típusok vagytok ennyi. Tedd magad túl rajta.

Miért mondta? Neki az jön be. Ennyi.

2018. szept. 14. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Csicska vagy kérdező
2018. szept. 14. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!