Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írta nekem ezt a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írta nekem ezt a lány? Mitől jobb egy "páva"?

Figyelt kérdés

Valahogy szóba került a szex, én mondtam hogy nincs értelme neki irogatni tovább mert nem adja magát. Azt mondta, hogy nekem nem, de lenne olyan pasi akinek Ő írna, hogy dugja már meg.

Egyébként én full jó csávónak tartom magam, ezért is kérdem én, hogy néz ki az ilyen pasi?

Azt mondja szét van varrva, teli van piercinggel, és úgy öltözködik mint egy páva.

Ez egyszerre volt pofon is nekem és dicséret is.

Ugyanis gyerekeknek tartom ezeket (bár a csaj is 20 éves igencsak gyerek), én egy felnőtt férfi vgyok, inget hordok, feliratos ruhát elvből nem, elegáns cipőt, normális nadrág, ha farmer akkor sem szakadt, ezek úgy öltöznek mint egy homeless. Piercing férfin nem jó, csajon jól áll.

Tetkóm van, de nem divatból és nem teljes testem, csak az alkaromon, úgy hogy fedje az ing újja.

A lényeg, hogy én a pénzügyi szférában dolgozok, a fizum kétszer annyi mint tavaly volt. Szerintem egy fehér galléros úriembernek sokkal nagyob respectje van az életben, mint egy ilyen trógernek, kivéve ha zenész vagy, sportoló, színész, Orbán Viktor gyereke, akkor lehetsz páva.

Na mindegy szóval nem értem...

Az jön be a csajoknak, ami én sosem akartam lenni és mindig is taszított. Hogy valaki nem tud semmit, és ezzel próbál kitűnni a tömegből... mondjuk a tetkó szerintem jó, nekem is van az alkaromon, de magam miatt csináltam és akarok is még többet, de nem azért valami marhaságot, hogy a nőknek tetszen, hanem valami olyat ami számomra jelent valamit. És csak feketével, a színes tetkó nálam olyan mint ezek a piros, rózsaszín meg neon zöld ruhák, egy szóval gyerekes, férfi ember legyen már igényes, és ne úgy nézzen ki mint egy 15 éves.

26 F

2018. szept. 14. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Neki ez jön be, nem te, ennyi. Ezen nem kell fennakadni, mindenkinek más tetszik.

Mondjuk lehet, hogy zavarta, hogy olyan angol szavakat használsz, amikre egyébként létezik tökéletesen megfelelő magyar szó. Mármint értem én, hogy benne van a mindennapi szókincsedben, munkaidőben én is csak a kávészünetben beszélek magyarul (és akkor sem mindig), írásban meg aztán pláne az angol (vagy a német) a tuti, de attól még ismerem a "hajléktalan" vagy a "tisztelet" fogalmát. Akárhogy is nézel ki, engem pl zavarna, hogy teljesen logikátlanul használod az angol szavakat, miközben pl a magyar még rövidebb is (főleg, ha szlengben beszélsz, és azt mondod: "úgy néz ki, mint egy csövi").

Ennyi a titka, nem egymáshoz valók vagytok, ezen túl kell lépni. Nem tetszhet mindenki mindenkinek. Az meg, hogy egy lánynak a "pávák" tetszenek, az erős túlzás a részedről, hogy innentől kezdve "ez jön be a csajoknak" mantrát tolod. Bizonyára létezik olyan nő, akinek meg te kellesz, keresd őket.

2018. szept. 14. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálam a férfi ott kezdődik,még ha van is tetkója jópár,nem fog agonizálni azon egy fórumon hogy nagyobb legyen az önbizalma,vagy a maradékot kipótolja.Korodhoz képest nagyon gyerekes vagy,és csak a külsőségeknek élsz.
2018. szept. 15. 02:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Neki ilyen az ideálja, ennyi, pont kifogtad, megesik.

Hála Istennek az én pasim nem ilyen, mint az általad említett úrihölgy vágyálma, ha olyan lenne, nem velem járna.

Szóval vannak kivételek.

24/N

2018. szept. 15. 02:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

szépen megmagyaráztad, miért vagy szebb/jobb/pénzesebb stb. mint egy páwagyerek.

köszönjük, leülhetsz.

de sajnos a vonzalmat nem lehet észérvekkel irányítani, ha a páwa kell szíved hölgyének, az a te ízlésedet is minősíti.

2018. szept. 15. 06:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most elolvastam. 26 éves vagy?

Ne haragudj de a kortársaid 99%-nak több esze van.

Szerintem gondolkodj el mert ez az egész írás nagyon égő, úgy ahogy van.

2018. szept. 15. 06:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Sosem beszélek szlengben, gyerekek beszélnek úgy.
2018. szept. 15. 10:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi sosem menőzik a pénzével. Ezt csak a gyerekek csinálják. Ha egy férfi a külvilág felé tudatni akarja, hogy sok pénze van, akkor drága órát, ruhàt, cipőt, ékszert stb visel vagy akár az autójával is tükrözheti, hogy anyagilag igen stabil lábakon áll. Ja meg nem egy Gyakorikérdések nevű oldalra jön fel rinyálni, hogy egy csaj lekoptatta, mert annak más az ízlése. Te fiatalember 26 éves fejjel ugyan olyan gyerek vagy, mint amilyennek te képzeled azt a lányt/fiút. Semmivel sem vagy különb. Az meg, hogy mindenre azt mondod, hogy gyerekes.. nagyon gáz. Nem ettől leszel érettebb, férfiasabb. Az írásodon látszik, hogy valami nagyon nincs rendben veled. Igazából minden vagy csak igazi férfi nem.. sajnálom.

24F

2018. szept. 15. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!