Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs elég egyedülálló nő. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs elég egyedülálló nő. Mi lesz így a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésemhez linkelte be az egyik válaszoló ezt a statisztikát:

www.ksh.hu/nepszamlalas/docs/tablak/teruleti/00/00_1_1_3_1.xls

A 25 és 29 év közötti nők

77.5%-a házas

13.9%-a hajadon

8.1%-a elvált

és 0.6%-a özvegy.

Ha ebbe beleszámítjuk, hogy a 13.9% hajadon nő többsége párkapcsolatban él, csak nem házasságban, akkor látszik, hogy a nők kb 5%-a lehet ebben a korcsoportban egyedülálló, úgy, hogy korábban nem volt soha házas. Nekik is a felük leszbikus.

Ez egy nagyon nagy szívás.

2018. szept. 17. 12:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Ja, csak tudod a statisztika például azt nem veszi figyelembe, hogy A 77% ból két - három éven belül pl mennyi lesz az elvált, vagy aki házasság mellett félrejár, hogy csak egy példát mondjak..
2018. szept. 17. 13:36
 12/23 anonim ***** válasza:
10%

Hagyjuk már ezeket a hülye statisztikákat! Az igazi ok az, hogy a nők a hagyományos 1 férfi - 1 nő felállás helyett, sokkal inkább a jobb férfiak körül tömörülnek, főleg fiatal korban. Hány jópasi dug egyszerre több nőt? Hány házas férfi mellé állnak be szeretőnek? Elég, ha csak a nők 10% ilyen, máris 10% nőhiány van a többi férfi számára. És akkor még erre jön, hogy rengeteg magyar nő külföldi férfival áll össze, fordítva ez nagyon ritka, vagy otthon egyedül neveli a gyerekét és foglalkozni sem hajlandó a férfiakkal.

Ezekkel az ostoba statisztikákkal a nők szoktak érvelni, hogy nincs is férfitöbblet, ezt csak beképzeljük. De nem férfitöbblet van, mert szám szerint valóban nincs különbség, hanem a fenti okokból az átlagférfiak számára rendelkezésre álló nők száma sokkal alacsonyabb, mint ahány ilyen férfi van.

2018. szept. 17. 13:46
 13/23 anonim ***** válasza:
98%

Veled minden rendben van amúgy, Kérdező? Kin kéred számon ezt a helyzetet? És milyen megoldást vársz rá? Nincs joga működőképes párkapcsolatban/házasságban élnie egy nőnek, mert ez szegény szingli férfiakra nézve túl offenzív?

"Majd eljön a férfiak ideje, a nők meg sírhatnak."

Tehát sírást kívánsz azoknak a "szemét" nőknek, mert hogy képzelik már, hogy kelendőbbek mernek lenni nálad... :D

2018. szept. 17. 13:51
 14/23 hollófernyiges ***** válasza:
91%
Aha, te az 1990-es adatokat nézted. Nézd meg 2011-et és örvendezzél.
2018. szept. 17. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Kit érdekel!? :D F
2018. szept. 17. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

"Hohó, a házas nők aránya 30 évesen tetőzik, a házas férfiaké pedig 55 évesen. Érdekes."

Mi olyan érdekes ezen?

28 éves nő vagyok, én ugyan nem akarok gyereket, de ha akarnék, akkor lassan aktuális lenne, jó lenne nekilátni = optimális lenne 30 alatt házasodnom.

A velem egykorú férfi ismerőseim nagyrésze még egy párkapcsolatot is túl nagy elköteleződésnek tart, amihez még túl fiatalok, és még inkább buliznának, nem még hogy házasságot akarjanak. Nagyrészük alapból soha nem akar megházasodni, aki mégis, az 40-50 környékén ráér majd, saját elmondása szerint.

Nekem volt akkora szerencsém, hogy megtaláltam a párom, aki velem egyidős (pár hónap különbség) és hozzám hasonlóan 30 környékén házasodna. Manapság ez már ritka, amennyire én tapasztaltam, a pasik jobban ráérnek megállapodni.

2018. szept. 17. 14:15
 17/23 A kérdező kommentje:
Na jó, rossz adatokat néztem. :D
2018. szept. 17. 14:30
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Ez "a jópasik több nőt dugnak" csak egy seggből előhúzott dolog. Valójában azt mondja ezzel a delikvens, hogy "ha ÉN jópasi lennék, ÉN több nőt dugnék, mert egy szarkupac vagyok, a fejem akadályoz meg, hogy ne dugjak meg mindent, nem a szuper belsőm".
2018. szept. 17. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

#12-es:

"átlagférfiak számára rendelkezésre álló nők"

az általad említett értelemben véve "rendelkezésre állni" maximum szexrabszolgák vagy prostituáltak szoktak.

2018. szept. 17. 14:50
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
A kerdezo kozel 30 eves adatokkal jon. 😂😂😂
2018. szept. 17. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!