Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők mindig hangoztathatják, hogy igazi férfit akarnak, de a férfiak nem tehetik meg ugyanezt egy igazi nő kapcsán?

Figyelt kérdés

Illetve megtehetik, de egyből sértődés van belőle, a nők zokon veszik. Ők miért várhatják el alanyi jogon az igazi férfit, és mi az igazi nőt miért nem? Az "igazi nőnek" is ugyanúgy vannak ismérvei, és sok hölgyemény sajnos fényévekre van ettől a szinttől(ahogy ez a férfiaknál is igaz).

Szerintetek miért van ez? A nők mindig panaszkodhatnak, hogy "az igazi férfiak kihaltak" és hasonlók, de mi nem mondhatjuk ugyanezt a női oldalról. Mi az oka? Mi, férfiak miért nem adhatunk hangot a témát illetően a hiányérzetünknek?

2018. szept. 15. 17:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 Akkor te ezt nem tapasztalod? Ez jó hír ránk nézve :D
2018. szept. 15. 19:41
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Mert, ha az érzelmeire érted a mondanivalódat, akkor elég lett volna annyit írni, hogy ÉRZELMES! Pont!

A törékenységgel a KÜLSŐT szokták jellemezni, nem a belsőt!

Nem általánosságban kéne gondolkodni, ezt kéne már megérteni. Különbözőek vagyunk. Nem lehet egy sablont mindenkire ráhúzni.

Akkor most én is húzzam rá az összes hímnemű egyedre, hogy mindegyik csak szexet akar a nőtől, semmi mást? Csak d..gni akar? Ez téves megállapítás.

És akkor eljutottunk oda, ha először magatokba kéne szállni és a téves elképzeléseiteket a nőkről le kéne vetkőzni.

Pl. egy csaj, aki imádja a metálos rockos zenét, az szerinted meg fogja nézni az Alkonyatot? Vagy szívesen örülne egy csokor rózsának? Pedig azért eléggé lerí egyes emberekről a stílusuk, mentalitásuk, hogy ő milyen lehet.

Emberekkel dolgozom, és azért ma is találkoztam egy olyan nővel, aki eléggé agresszív a stílusa, megjelenése. Na, ő pont nem fogja szeretni a romantikát, pedig még semmit se tudok róla, de a viselkedéséből lehet rá következtetni.

2018. szept. 15. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:
4# Az miért jó neked, ha törékeny? Az egy olyan negatív tulajdonság, ami rendkívül megnehezíti mind az ő, mint a párja életét.
2018. szept. 15. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

12. Baromságokat beszèlsz.

Mindig is kemény külsôm volt, eléggé határozott fellépéssel, mégis szeretek romantikàzni és szeretem, ha a férjem virágot hoz. Te tènyleg azt gondolod, hogy a nem cicababa csajok nem szeretik a romantikát???

2018. szept. 15. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

Rólatok kevésbé képzeli el az ember, hogy agresszor külső romantikus lelket takar.

2018. szept. 15. 21:19
 16/18 peca1000 ***** válasza:

Számomra az igazi nőnek bomba alakja van, imád szexelni, elvégzi a házimunkát, és odavan értem!

Mivel én nem vagyok egy alfahím (nem is akarok), nem teszek ezért, hogy ilyen nőm legyen, így nem is lesz.

Jó nekem az asszony úgy ahogy van, azt kész! :)

2018. szept. 15. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét féltől hülyeség mert mindenki mást ért rajta.
2018. szept. 17. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan válasszál igazi , nagy betűs NŐt magadnak, nincs ez sehol leírva, hogy valaki azt mondja, hogy a férfiak nem kereshetik az igazi nőket. Szerintem ez itten ilyen feszkókeltés , nincsen olyan túl sok alapja.
2018. szept. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!