Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejönnek nektek az igazi férfiak, akik úgy néznek ki mint Bud Spencer?
2018. aug. 31. 13:33
1/14 anonim válasza:
Ez egy elhízott disznó!
Nálam a férfi izmos és sportos és nagyon fontos számára az egészség.
2/14 anonim válasza:
Ő se ötven éves kövér apókának született.
3/14 anonim válasza:
De a kérdező mégse azt a képet tette ki, mint te, hanem egy elhízott emberét.
Az elhízás nem szép látvány.
4/14 anonim válasza:
Nekem igen. Szeretem nagydarab pasikat.
5/14 anonim válasza:
Uhj, a férjem kb full úgy néz ki mint ő fiatalon, vízilabdázóként.
És ha majd 60 évesen ilyen cuki pocis papóka lesz belőle, akkor is szexis lesz a szemembe ^^
6/14 anonim válasza:
Nem. Kövér. Mióta a kövér az "igazi férfi"?
7/14 anonim válasza:
Bud Spencer bejön, mint ember, ezért mint férfi is bejönne. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki bejön, aki így néz ki. A képen kb. annyi idős, ami még korban is bejön, vagyis pár (5-6) évvel idősebb nálam.
9/14 he84 válasza:
Nem az alkattól függ, hogy valaki igazi férfi-e,... Inkább viselkedés, kisugárzás kérdése az egész.
10/14 anonim válasza:
Szerintem meg az, hogy valaki igazi férfi-e, egyetlen dologtól függ: hogy van-e pénisze. Minden más csak társadalmi konstrukció, és egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mi jön be. Nekem az 50 éves Bud Spencer pl. nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!