Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, van köztetek olyan, aki olyan igazi "jó nő", viszont ennek ellenére a "puhos" férfiak a zsánerei?
Aki jó csajnak tartja magát, dekoratív, tetszik szinte minden férfinak. Joggal gondolhatná mindenki, hogy emiatt biztos az Adoniszokhoz vonzódik, akiken semmi hiba nincs. Viszont valamilyen ok miatt mégis a pocakos, puhos, súlyfelesleggel rendelkező pasikhoz vonzódik, mert lát bennük valami vonzót(pl. a mackós alkat adta biztonságérzet, szép a lelkük, jó aludni a hasukon, olyan, mint egy párna, stb.)...
Szóval nem úgy értem itt a nagy darab pasit, hogy izmos és kigyúrt, hanem az elhízás okán ilyen az alkata. És valami miatt velük érzitek a kémiát. Pl. Dombóvári István vagy Hamvai PG. Van köztetek ilyen? (Fresh Andinak tetszenek az ilyen pasik, nemrég láttam vele egy interjút, ez ihlette a kérdést.)
Az uram átlag volt, össze kerültünk és 2 hónap alatt 20kg hizott mellettem a kaja miatt, pedig nem főzők zsirosan, én meg 55 kg-os voltam.
Ez nem zsánerség, ez igy alakul:D
Szerintem ilyen nincs.
Habár... Van a környéken egy srác úgy néz ki mint Samwell Tarly, csak mégkövérebb, mégis tökjó csaja van. Rráadásul alacsony is. Pénze tuti nincs, mert tipikus átlag-csóró dolgokat vesz és hord, autója sincs.
Szóval ez is tipikus "???" dolog úgy, hogy más pár kg felesleg miatt is kukázva van.
Nekem is le kell fogyni 85 kg-ra, hogy egyáltalán esélyem legyen bárkinél is... Az a Sam klón, meg ránézésre több, mint 160...
Igazságtalan világ ez.
Erősen kétlem, szóval nem ilyen Mr.Stílus vagy ilyesmi. Kócos, általában izzadt, az arca vörös állandóan, és általában XXXXXXL pólót hord meg mackónadrágot.
Szóval ilyen értelemben tuti nem.
A külsőségekkel meg muszáj törődni, kivéve ha te is leszarod és "bárki jó lesz"... De az meg kockázatos.
Nem jelentem ki, hogy jó nő vagyok, de szoktam tetszeni a férfiaknak. A kérdésre válaszolva, én szeretem ha egy férfinek van egy kis pocakja, de persze ne legyen 200kg.
Van olyan hímnemű akiknek meg jól is áll, a jelenlegi barátomnak is van feleslege, de annyira nem látszódik ha pólóban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!