Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vegzem a dolgom elvezem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vegzem a dolgom elvezem az eletem akkor szembesodrodik majd az igazi?

Figyelt kérdés
Sziasztok 24f vagyok, jo munkahelyem van, tarsasagi eletem most alakulgat ( nemreg koltoztem pestre es senkit se ismerek de haladok vele ) futok, kirandulok, uszkalni jarok. Nem vagyok abszalut zarkozott se depis, onbizalom hianyos se. Volt 2 hosszu kapcsolatom, egyejszakasom meg soha, nem is keresek ilyent. Mostanaban elojott bennem az hogy tok jo hogy egyedul jol elvagyok es fejlesztem magam meg elfoglalom magam de nem tudom hogy szembe foge velem jonni valaha az igazi vagy kene aktivan tarskeresozni meg miegymas?

2018. aug. 5. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Még az is lehet, hogy szembe sodródik veled az igazi, de az aktivitásod segítene, h ez mihamarabb megtörténjen.

Sok sikert!

2018. aug. 5. 07:11
 2/5 peca1000 ***** válasza:
50%

Tenni kel érte, ha záros határidőn belül szeretnél társat találni.

Fel a netre csajozni, mert ha arra vársz, hogy majd elédsodródik valaki, lehet, hogy hosszú évek, évtizedek telnek el.

2018. aug. 5. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont így van több esélyed mintha begubóznál és ráírnál neten mindenkire.

Csak járj nyitott szemmel, és ne félj kezdeményezni.

2018. aug. 5. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Képzeld magad elé milyen emberrel szeretnél kapcsolatot.

Olyan lány az, aki társkeresőzik?

2018. aug. 5. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Hmm igazad van... Az én esetemben erre a kérdésre a válasz egy határozott nem :)
2018. aug. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!