Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit gondoltok azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok azon 30-35 év közötti férfiakról, akiknek semmilyen párkapcsolata nem volt?

Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 15:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Bocsánat 20as! Kár ,hogy nem tudod az okát. De szerintem aki,30éves koráig nem volt vonzó,okát se tudja miért(tehát változtatni nem tud rajta)és így leírná ahogyan te... eléggé negatívan hatna.
2018. szept. 16. 16:23
 22/23 anonim ***** válasza:

18: Az önkielégítéssel a vágyak 5%-át tudod kielégíteni max. A maradék 95%-ban hiányzik a libidó, amennyiben az 5%-ot nevezed annak.

Akinek ott van az a 95% libidó is, ami csak egy élő személlyel elégíthető ki, egyedül nem, az nem fog várni 35 éves koráig, erre mérget lehet venni.

2018. szept. 16. 19:16
 23/23 anonim ***** válasza:

21: 20-as vagyok. Kerestem az okát hidd el. Külsőre nem vagyok ugyan izomtibi, de adok magamra, sportolok, tisztán tartom magam, ismerem a dezodort is :)

Belsőre biztosan nem vagyok tökéletes, de van néhány jóbarátom, köztük pár olyan akivel több, mint 20 éve jóbarátságban vagyok, ebből gondolom, hogy annyira borzalmas társaság, rossz ember nem lehetek. Vannak hobbijaim, közeli ismerősök szerint humorom is. Jónak mondható munkám van amit szeretek csinálni. BSc mérnöki diplomával nem vagyok Einstein, de annyira kőhülye sem lehetek, hogy kizárja a párkapcsolatot az életemből. Persze nincs kocsim, nem szeretek utazgatni, lehet mondani, hogy másabb dolgok érdekelnek a nagy átlagnál. De ezt megintcsak nem érzem, hogy kizáró tényező lenne párkapcsolati szempontból. Sokféle nő tetszett már nekem, (külsőre és természetre egyaránt sokfélék) tehát nem tudom azt mondani, hogy mindig csak ugyanazt a számomra elérhetetlen típusú nőt kerestem. A kitartásommal sem lehet probléma, nem adom fel hamar, hiszen volt akit évekig próbáltam meghódítani. Szóval tényleg nem tudom, miért. És nyilván nem mondhatom el 1 mondatban mindezt amit leírtam most, ezért inkább rövidebben fogalmaznék, ahogyan az előző válaszomban írtam, ha megkérdezné valaki tőlem.

2018. szept. 17. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!