Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolata van, de?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen ismerkedtem meg vele 3 hónapja, hamar megtetszett ezért elkezdtem a társaságát keresni, amit ő is viszonzott.
Rengeteget ugrattuk a másikat és csipkelődtünk,néha kétértelmű megjegyzéseket is tettünk. Később elkezdtünk egy közösségi oldalon beszélgetni is, volt hogy napokon keresztül beszéltünk még hajnalban is, úgy hogy ő másnap reggelre ment dolgozni. A bökkenő viszont most jön. Teljesen a napokig nem is említette hogy párkapcsolatban van, még utalást se tett rá,és én sem láttam egy közös képet se róluk így azt hittem,hogy nincs kapcsolatban. Azonban mégsem szingli. Viszont mostanra én már teljesen belehabarodtam. Most mit tegyek?
2018. szept. 4. 20:41
1/3 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, ne kínlódj egy foglalt emberrel. :)
2/3 anonim válasza:
Ne tegyél semmit. Zárja le a kapcsolatát ha az nem jó, utána udvaroljon másnak.
3/3 anonim válasza:
Hogy derült ki?
Állítsd választás elé. Választól függően tiltsd vagy ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!