Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszoc emberek, akiknek van párkapcsolata! Működik?
Főleg azok véleménye érdekelne, akik együtt is élnek. Nem idegesítő, hogy mindig ott van körülötted? Hogy mindenben alkalmazkodni kell hozzá? Nem nagyon nehéz ez?
Nekem nincsen senkim, és félek, hogy ilyen személyiséggel nem is lesz. Ha szeretek valakit, akkor persze hogy nem lenne nagy áldozat, de attól félek, hogy egy idő után ő is elkezdene idegesíteni.
Ti hogy vagytok ezzel, hogy oldjátok meg?
29/N
Tudom, az antiszociális szó eredetileg érzéketlen, érzelemmentes embert jelent, aki abszolút képtelen beilleszkedni a társadalomba, és minden további nélkül bántana másokat, mert nincs benne együttérzés. Ez elmeorvosi eset.
Köznapi értelemben azonban használjuk ezt a szót szimplán emberkerülő emberekre is. Jelentésátvitel. Ezért bátorkodtam én is ebben az értelmében használni ezt a kifejezést.
valóban.
az antiszociális aktívan,tevékenyen és szorgalmasan kártékony a társadalomra.
szóval kb bűnözői életmódot él.
a kérdés alapján meg inkább a magányt kedvelő típus lehetne egy közelebbi megfogalmazás.
nem mondanám magam antiszocnak, nagyon kevés barátom van, ritkán is találkozom velük és nem szeretek eljárkálni itthonról. a barátommal 6 éve vagyunk együtt, kb egy éve együtt is élünk, és nem zavar egyáltalán, vele szeretek lenni. illetve azert kell a tér mindkettőnknek, vannak olyan napok, amikor inkább külön vagyunk a lakás két pólusán, vagy pl direkt bemegy ő vagy én a könyvtárba tanulni, hogy ne legyünk a vizsgaidőszakban végig egy légtérben itthon.
bár én a kapcsolatunk hatására lettem "antiszoc" előtte kifejezetten aktív társasági életem volt, aztán rájöttem, hogy vele sokkal jobban érzem magam és felesleges a sok eljárkálás, sok ember. nem tudom, nálad ez hogy alakul...oda kell figyelni tudatosan a kapcsolatra, és akkor szerintem nem okoz problémát.
nem volt még komoly kapcsolatod? ott idegesített a másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!