Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz egy olyan 27 éves nőről, aki többéves párkapcsolata után ezt teszi?
Tobbet nem beszelnek vele.
Ennyi.
Tapasztalat.
Ha okoskodik vagy az exen almodozik akor idopazarlas foglalkozni vele mert elobb utobb ugy is az exnel kot ki.
Ha egy csajnál képben van ex vagy plátói szerelem, akkor csak egy szeretpótlékot keres. Botlottam már bele pár ilyenben, mind ezt csinálta, szóval már azonnal offolom a beszélgetést, ha ilyen szóba kerül.
A véleményem? Undorítóak és hazudnak. Sajnos egyre több ilyen "nő" van.
Milyen egyik napról a másikra??? Már a legelső napokban leírtam, hogy milyen szituációban vagyok és legalább ötször szakítottuk meg a kapcsolatot, folyamatosan mondtam, hogy nem állok készen egy új kapcsolatra, de nem tartottad tiszteletben, nem vetted figyelembe.
Itt uszítod inkább ellenem a válaszolókat, azzal, hogy a történetet csak a saját szemszögedből írod le, szépen elferdítve az egészet.
Most már lassan elég legyen kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!