Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz egy olyan 27 éves nőről, aki többéves párkapcsolata után ezt teszi?

Figyelt kérdés
Közel enged valakit magához a neten, leírja neki, hogy így-úgy szereti, hiányzik neki, talán bele is szeretett, aztán egyik napról a másikra közli, hogy neki ez nem megy még most, hagyjátok abba a beszélgetést, mert az exe hiányzik neki és még néha beszélget vele a neten (valoságban 700 km a táv köztük). Ígéri, hogy ha kitisztul a feje, szíve, meg fog keresni titeket.
2018. márc. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

#29: Aham. Tehát megy a pattogás, hogy brühühü, le van járatva valaki, de még ahhoz is valami csodát kell felmutatni, hogy a másik fél hajlandó legyen elmondani a verzióját... Ez a viselkedés pont, hogy alátámasztja a kérdésben leírt gyerekes viselkedést.

Van másik verzió? Nem, eddig itt nincs.

Persze, lehet nyomkodni megint egy 5 éves szintjén a piros kezecskét. Csak nem kell csodálkozni, ha úgy kezelik érte az embert, amilyen.

2018. márc. 21. 23:42
 32/46 anonim ***** válasza:
😂👍
2018. márc. 21. 23:42
 33/46 anonim ***** válasza:
7%
😑
2018. márc. 22. 05:34
 34/46 anonim ***** válasza:
41%

Nem érek rá 2 fiókkal szórakozni, nem is vagyok agyilag beteg, csak olvastam egy sztorit, aminek láttán elképedtem, felnőtt, 30-hoz közeli, 30-on túli emberek hogy viselkednek. Ne mondd, hogy normális valaki, aki szenvedélyes szerelembe esik egy levelezéstől úgy, hogy egy képet se látott a másikról. Hogy a másik minek mond olyat egy ismeretlennek, hogy szereti, főleg úgy, hogy az exét siratja, megint más kérdés.

Ettől lennék én a 73%-os? Okos vagy, feltételezem, te így csinálnád.

2018. márc. 22. 05:36
 35/46 anonim ***** válasza:

De olvastam. Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy a sztori úgy leírva nem igaz. Az főleg beteg, hogy kérdést ír ki róla/a nőről véleményezésre....

2018. márc. 22. 05:43
 36/46 anonim ***** válasza:
19%
A történet igaz.
2018. márc. 22. 07:35
 37/46 anonim ***** válasza:
Tiltás törlés... amúgy sem szeretünk bele betűkbe. Jó lenne, ha megtanulnátok már.
2018. márc. 22. 07:51
 38/46 anonim ***** válasza:

Nehéz lehet funkcionális analfabétaként élni.

2018. márc. 22. 08:08
 39/46 anonim ***** válasza:
13%
Nehéz lehet előítéletekkel élni.
2018. márc. 22. 08:17
 40/46 anonim ***** válasza:
Lol. Te gyanúsítgatsz, és én vagyok előítéletes. Érdekes meglátás.
2018. márc. 22. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!