Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit gondoltok azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok azon 30-35 év közötti férfiakról, akiknek semmilyen párkapcsolata nem volt?

Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 15:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Ez a karrierépítős duma elég gyenge. 15-16 éves korodtól sose volt semmi szabadidőd, hogy kicsit ismerkedj?
2018. szept. 14. 17:41
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Hhhát nincs a libidójuk az egekben.
2018. szept. 14. 18:01
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó: De, sajnos eléggé az egekben van. (31/F)
2018. szept. 14. 23:17
 14/23 anonim ***** válasza:
36%
13: Hát ha ott volna, nem volnál annyira válogatós szexuálisan.:)
2018. szept. 15. 07:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Arra esetleg nem gondoltál, hogy lehet minden nap (akár többször is) maszturbál?

Persze, vannak olyanok is akik nem vágynak szexre és/vsgy párkapcsolatra, de a többségünknek csak simán nem adatik meg.

29F

2018. szept. 15. 09:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem lány vagyok, de hátha érdekes. :)

Én 29 évesen ismertem meg az első barátnőm, és 30 éves koromba fordultam át, amikor elveszítettem a szüzességem.

Előtte az akadályozott a csajozásban, hogy nagyon kövér voltam, 25 éves koromra fogytam le. 25 és 29 között szimplán folytattam a szingli életem, csak a vékonyabb testalkat és a sportolás lehetőségek miatt vidámabban, utazásokkal, karrierépítéssel tarkítva. Lány barátaim voltak, de kapcsolatot kifejezetten nem kerestem.

Aztán 29-30 évesen megismertem az első barátnőmet, de őt is úgy, hogy nem akartam felszedni, ő kezdett el nyomulni. Miután összejöttünk, Boldoggá tudtam tenni, szex terén is kifogástalan volt minden.

Felköltöztünk Budapestre, és négy év után (pár hónapja) a múltam, a nagyvárosi türelmetlenség, és karrierhajtás miatt tönkrementünk, szakítottunk.

Szóval én nem gondolok rosszat a hasonló srácokról, viszont ha a szingli létet valaki sokáig megszokja, nem biztos, hogy a kapcsolatban meg tud adni minden olyan lelki hátterű dolgot, amelyre szüksége van.

Én például kifejezetten szerettem azt, ha van napi 1-2 órám egyedül, amikor senki sem szól hozzám, csak olvasok, főzök, stb. Ez sok társfüggő lánynak nem jön be, és mindenféle olyan dolgokat kezdenek el képzelegni, hogy pl. a férfi nem szereti őket. Tévesen.

2018. szept. 15. 11:10
 17/23 anonim ***** válasza:
15: Hát a maszturbáció és a szerető az nagyon távol áll egymástól mind szexuális mind érzelmi tapasztalásban és igényben.:))
2018. szept. 15. 15:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Nyílván nem ugyanaz, de a libidóra céloztam. A rejszoláshoz ugyanannyira előfeltétel mint a szexhez.

2018. szept. 15. 20:44
 19/23 3.14159265357989 ***** válasza:
Ha találkoznék valakivel, akiről ez kiderülne (és nem ostoba pletykákból, hanem biztos forrásból, és ő mondaná), akkor azt gondolnám, hogy hát ez érdekes, mert nem ez a megszokott. Érdekelne, hogy miért, mi okból, és rá is kérdeznék. Véleményt csak az után tudnék alkotni, hogy megtudtam, mi a sztori a jelenség mögött.
2018. szept. 15. 21:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés a miért. Igazából ha rákérdezne a nő, akivel ismerkedem, én csak azt tudnám mondani, hogy "azért , mert ezekhez két ember kell, én meg egyedül vagyok". Vagy hasonlót. Nem vonzódtak hozzám, nem viszonozták az érzéseimet, én meg saját magammal egyedül nem tudok párkapcsolatban élni, ehhez két ember kell. Hogy miért nem vonzódtak soha hozzám, azt pedig én magamról/magamtól nem tudom megítélni, erről inkább a nőket kellene faggatni. (31/F)
2018. szept. 15. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!