Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik akik itt panaszkodtok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik akik itt panaszkodtok, nem gondoltok rá, hogy ezért nem (sem) válaszolnak a nők a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Az egyik előző kérdésnél találtam a választ és teljesen egyetértek vele,hogy ezért nem,idézem:

"A nem válaszolásnak meg elárulom az okát,ha az ember teljesen normálisan megírja,hogy ne haragudj nem egymást keressük,akkor a "rendes,kedves,átlagos" pasik azonnal elkezdenek leribizlizni,szidni a felmenőidet,vagy könyörgőre fogni,hogy léccciiiii adj egy esélyt,ha nem, akkor jön a faggatózás,hogy de miért,aztán meg megint a ribizlizésnél kötünk ki,ha megmondod...Most komolyan ki jó francnak van ehhez kedve naponta 10x?Persze,hogy egy idő után nem válaszolok inkább."

2018. szept. 13. 18:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondoljátok ezt, mert nagy átlagban ezt tapasztaljátok pedig hidd el, van aki nem hordana le :) Engem az ilyesmi nem zavar, ha nem ír akkor nem ír, ennyi. Sokkal jobban zavar az, ha valakivel nagyon jól eltudok dumálgatni, komolyabb témákat is megtudunk beszélni, lelkizés is megy stb... és aztán durr. Eltűnik :D És ha NORMÁLISAN kérdőre vonja az ember, hogy mégis mi a baj, rosszat mondtam e stb akkor én vagyok leteremtve, hogy nem hagyok neki elég teret, nem kell mindig beszélgetnünk blaa blaa blaa... közben meg napi szinten dumáltunk, jobban ismertük egymás életét, mint a barátaink vagy szüleink... fuck részeg vagyok bocs
2018. szept. 13. 21:09
 22/35 anonim ***** válasza:
17%

#20, azért redditre hivatkozni párkapcsolati témában elég meredek...

Kb. mintha a Lindbergh-fivérek Pán Péterre hivatkoztak volna a repüléstechnikánál.

2018. szept. 13. 21:17
 23/35 anonim ***** válasza:
57%
Han nem válaszol az is egy válasz: NEM
2018. szept. 13. 21:19
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

En regen kerestem mar part mert mar megvan egy ideje de en ferfikent erre rajottem es taktikat valtoztattam. Mindenkinek irtam veletlen szeruen nem is neztem adatlapot meg kepet. Ha valaszolt (volt hogy 150 levelre nulla valasz) az kicsit rosszul esett, igy nem csoda ha valaki kibukik ennyitol de ha erdektelenul csinalod es igazabol magasrol letojod a temat akkor ma csak a valaszolok kozul kell szelektalnod.

Igy azert heti 1-2 randi is osszejohet megfelelelonek tuno lanyokkal.

2018. szept. 13. 21:41
 25/35 anonim ***** válasza:
65%

Az dicséretes, hogy te nem csinálsz ilyesmit, de az azért megvan, hogy rajtad kívül még több ezren vannak fenn ilyen oldalakon?

Persze lehet megint a nőket okolni, hogy az ő hibájuk, hogy a normálisabbak lelépnek, mert nem válaszolgatnak boldog-boldogtalannak, aki rájuk ír egy sziamizut. De te, okostojás nem gondoltál még bele, hogy azért nem kapsz választ, mert akire ráírtál, nem szimpatizál veled? Tök mindegy miért, de nem érdeklődik irántad. Innentől kezdve az valami csillámporos lázálom, hogy ha esélyt adna egy számára egyáltalán nem vonzó férfinak, akkor majd megismerhetné élete szerelmét blablabla. Bullshit. Ahogy te sem adsz esélyt olyannak, aki nem szimpatikus, úgy ők sem adnak esélyt olyannak, aki nekik nem szimpatikus. Történet vége. Meg lehet rajta sértődni, csak minek.

2018. szept. 13. 21:44
 26/35 anonim ***** válasza:
8%
Na ja #25, ez még igaz is lenne, ha nem lenne ötvenszer annyi férfi társkeresőkön, mint nő, és a férfi megtehetné, hogy nem ad esélyt bárkinek. Mert momentán az is gyakori, hogy hiába ír rá az összes nőre, akkor se kap 1 választ se.
2018. szept. 13. 21:46
 27/35 anonim ***** válasza:

Hmm ez furcsa. Szerintem a nagy szamok torvenye mukodik. Van hogy ugyanaz kap ujra levelet es valaszol. Fel se tunik neki hogy mar kapott levelet akkor nem valaszolt most meg igen.

Persze ertem, sok a no ott mindenki kiralynonek erzi magat, de mindig van par ember aki akkor es ott pont olyan lelkiallapotban van hogy nem a kiralyfi kell neki, es ha pont akkor repul a level......

Parom is kb igy kerult a kepbe, dobaltam a leveleket, o egy sportos (futni meg kerekparozni) no, jo cicikkel formasan, en meg tok atlagos ember vagyok. De akkor elege lett a csodakanokbol, es dontott egy se nem magas se nem barna szemu se nem barna boru pasi mellett. Csak ugy, dacbol, tokre mast mint ami az esete.

Es ennek mar 8 eve, nem is kellett harcolnom erte, nem is csinaltam csodarandikat, nem is voltam jofej, soha nem vettem neki viragot, komolyan csak olyan vagyok mint mindig, oszinten.

Ennyi. Nem biztos hogy masnak bejon, de tobb novel is osszejottem igy akinek nem voltam az esete csak akkor eppen besokallt a megfelelo kanoktol.

Szerintem erdemes lehet par hetig estenkent 1-2 adag 100-150 levelet elkuldeni, hatha masnak is bejon.

2018. szept. 13. 21:58
 28/35 peca1000 ***** válasza:
92%

Igazad van kèrdező.

Sokan nem tudják kultúráltan kezelni a visszautasítást.

A legjobb, tényleg nem válaszolni, sőt egybő tiltani érdemes, ha tuti nem jön be az illető.

Férfiként íroml.

2018. szept. 13. 22:52
 29/35 anonim ***** válasza:
87%

De bassszus...nem jon be valaki nem reagalok ra akkor ne erolkodjon mar. Es amit a kerdezo ir...10bol 8pasi igy reagal. Egy ido utan kinek van ehez kedve. Mert nekem nem lenne.

A masik meg h 10bol 8 pasi ertelmes levelet nem tud irni,vagy egy elonyos kepet kirakni magarol.

Probaljatok ki! Regisztraljatok nokent. Mwglatjatok h a legtobb miert nem kap meg valaszt sem!

2018. szept. 13. 23:28
 30/35 anonim ***** válasza:
89%

Anno régen neten is próbáltam társkeresőn párt találni.

A:vén papa pénzért venne szerelmet, amíg naivan elküldtem, addig zaklatta, hogy de nekem is milyen jó lenne.

B:azt se tudja kinek ír, vagy három levél 2perc alatt ugyan azzal a formázással, hogy randizzunk, mert nem tűnt fel neki, hogy nekem már írt.

C:hullaüres profil, vagy vasmacsónak beállított...

D:ott virít a karika gyűrű az ujján, még friss képen is, de á ő nem házas.

E: szereted az analt, melyik a kedvenc pózod, küldesz "magadról" képet tetszik(egy fsz mellékletnek) nyitás

No, ezek az egyedek egy nem után is irogatnak, azt ecsetelni milyen jó partik. És ilyenkor úgy megy el a kedve az embernek ettől az egésztől, hogy az a pár normális pasi aki maradt esélyt se kap végül, mert már 2nap után fárasztó, egy hét után profiltörlés

2018. szept. 14. 05:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!